لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا
  • لازانیا

توضیحات

لازانیا یکی از غذاهای سریع و خوشمزه مربوط به کشور ایتالیا می باشد که از لایه های ۳ گانه ورق پاستا تهیه شده است. نام دیگر لازانیا خمیر بزرگ است. شاید برایتان جالب باشد که چرا خمیر بزرگ؟ همان طور که مشخص است ورقه های لازانیا یک سری برگ های بزرگ از پاستا است که روی هر کدام به صورت ورقه ورقه مواد ریخته می شود واین ورق های پاستا روی آنها گذاشته می شود. یعنی یک لایه همان برگ بزرگ پاستا و یک لایه مواد سس گوشت و یا مایه ماکارونی و مجدد همین روند تا ۳ الی ۴ لایه ادامه پیدا می کند تا مرحله آخر اخرین ورقه لازانیا گذاشته می شود و پنیر و سس معروف لازانیا یعنی سس بشامل روی آن ریخته می شود. برای پخت مواد میانی لازانیا معمولا از گوشت و پیاز استفاده می شود همانند مایه ماکارونی اما امروزه و با توجه به ذائقه افراد خانواده می توانید مواد دیگری همچون قارچ، نخود فرنگی، مرغ، هویج و ذرت نیز اضافه کنید. همان طور که گفتیم در تهیه مواد میانی لازانیا از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. گوشت چرخ کرده حاوی ۴۲ گرم پروتئین در هر ۱۸۰ گرم می باشد و اگر از نوع لخم و بدون چربی گوشت گوساله تهیه شود بسیار سودمند می باشد و در هر ۱۸۰ گرم آن می تواند ۶ گرم چربی پیدا کرد. این گوشت در میان بهترین منابع غذای رژیمی حاوی کراتین سرشار است. همانطور که می دانید و به وضوح مستند است، این ماده مغذی به بدنسازان کمک می کند آهن بیشتری جذب کنند و به نوعی محرک رشد عضله است. این ماده غذایی یکی از سالم ترین انواع گوشت قرمز است. حتماً آن را امتحان کنید و در تهیه استیک از آن بهره ببرید. در ضمن، این گوشت فوق العاده سرشار از روی است. یک ماده معدنی که منجر به افزایش فرآیند تولید تستوسترون می شود .

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهیم. آنقدری که سبک و طلایی شود.
  • گام 2گوشت را به پیاز ها اضافه میکنیم و مجددا با حرارت خیلی ملایم تفت میدهیم.
  • گام 3رب را در ظرفی جدا گانه در کمی روغن تفت میدهیم و به گوشت اضافه میکنیم.
  • گام 4فلفل دلمه ای را با پیاز تفت میدهیم .
  • گام 5سپس به رب و گوشت اضافه می کنیم.
  • گام 6ظرفی را که اندازه مناسبی دارد و طاقت دمای فر را هم داشته باشد انتخاب میکنیم. کف و دیواره ها را کاملا چرب میکنیم.
  • گام 7ابتدا یک لایه لازانیا را میچینیم و روی آن کمی پنیر میریزیم و بعد مواد گوشتی را اضافه میکنیم.
  • گام 8روی مواد گوشتی سس بشامل را پخش میکنیم و باز کمی پنیر روی سس میریزیم و لایه ی بعدی لازانیا را میچینیم.
  • گام 9مراحل را آنقدر ادامه میدهیم که ظرف پر شود.
  • گام 10روی لایه ی آخر لازانیا مواد گوشتی را کامل پخش میکنیم و روی آن را با پنیر ها میپوشانیم.
  • گام 11مواد گوشتی را به مقدار کافی روی لازانیا ها بپوشانید که بعد از پخت گوشه ها خشک نشود.
  • گام 12در نهایت میگذاریم داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه بپزد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخکرده : نیم کیلو
  • پیاز : دو عدد متوسط
  • رب گوجه : ۴-۵ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه : 1عدد
  • لازانیای نیمه آماده : یک بسته
  • پنیر موزارلا : نیم کیلو
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم
  • سس بشامل : دو پیمانه
  • ادویه لازانیا که داخل بسته است
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir