قارچ سوخاری

پیش غذا , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری
  • قارچ سوخاری

توضیحات

قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که مخصوصا در رستوران ها و فست فود ها تهیه می شود. شما می توانید این پیش غذای لذیذ را به سادگی در خانه هم درست کنید. قارچ خواص بسیاری دارد که ما را مجاب می کند آن را در سبد غذایی خود قرار دهیم از جمله این خواص می توان به تنظیم کلسترول برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی اشاره کرد. همچنین مصرف قارچ سطح آهن خون را بالا می برد و این برای افرادی که کم خونی دارند خیلی مفید است. مصرف قارچ از سرطان سینه و پروستات جلوگیری می کند و علاوه بر آن با تقویت تشکیل انسولین با دیابت مبارزه می کند. قارچ برای استحکام و سلامت استخوان ها بسیار موثر است و به جذب مواد مغذی هم کمک می کند.قارچ سرشار از ویتامین D است که به جذب فسفر و کلسیم کمک شایانی می کند. در قارچ آنتی اکسیدان قوی وجود دارد که بدن را در برابر رادیکال های آزاد مقاوم می کند و اینگونه باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می شود. مقدار زیاد پتاسیم در قارچ به گشاد شدن رگ ها کمک می کند و در نتیجه فشار خون کاهش می یابد. با مصرف قارچ می توانید مقدار مس مورد نیاز بدن خود را تامین کنید. قارچ برای کاهش وزن و ماهیچه سازی موثر است و حتی میتوانید قارچ ها را در غذاهای مختلف جایگزین گوشت قرمز کرد تا غذاهای سالم تری را در برنامه غذایی خود داشته باشید.

تهیه قارچ سوخاری بسیار آسان و بی دردسر است و هزینه مواد اولیه بسیار بسیار کم است در مقابل همانگونه که دیدید ارزش غذایی آن بسیار بالا است. توجه داشته باشید حتما قارچ ها را از فروشگاه معتبر خریداری کنید و از چیدن و میل کردن قارچ هایی که در طبیعت پیدا می کنید خودداری کنید.از انواع دیگر پیش غذا می توان به : میگو پفکی ، پنکیک گوشت ، پکوره و کپه اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.
  • گام 2تخم‌مرغ را شکسته، به‌آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.
  • گام 3قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن‌ها متمایل به قهوه‌ای شود.
  • گام 4این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.

مواد لازم:

  • قارچ : 1 کیلوگرم
  • نمک : نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ : 1 عدد
  • شیر : 1 قاشق غذاخوری
  • آردسوخاری ادویه‌دار : نصف پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir