منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
فلافل
  • فلافل

توضیحات

فلافل یک غذای تند و خوشمزه است. به علت استفاده‌ی زیاد ادیویه‌جات به خصوص فلفل، به همین دلیل نام این غذا را فلافل گذاشته اند که از کلمه‌ی فلفل گرفته شده است. فلافل غذایی است که نسبت به غذاهای دیگری که از بیرون تهیه می‌کنیم مفیدتر و سالم‌تر است و قیمت آن نیز ارزان‌تر می باشد. معمولا فلافل‌هایی که در بیرون از منزل می‌خوریم بسیار خوشمزه تر و لذیذتر از فلافل‌های خانگی است , علت این مسئله استفاده از ادویه های خاصی است که بو و مزه خوبی به این غذا می‌دهد. فلافل یک توپ سرخ شده از نخود و ادویه است. این غذا در کشورهای عربی بسیار مورد استفاده است. فلافل را با ترشی سرو می‌کنند و در ساندویچ آن ترشی میریزند.البته سابقه اصلی این غذا مربوط به کشور لبنان می باشد و این غذا برگرفته از کشورهای عربی می باشد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا نخود را از 24 ساعت قبل خیس کرده و سپس آن را چرخ می کنیم.
  • گام 2پیاز را یا رنده کرده و یا چرخ می کنیم.
  • گام 3سپس ادویه ها را به این مواد اضافه کرده و خمیر به دست آمده را به شکل دایره کوچک در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.

مواد لازم:

  • نخود : نصف پیمانه
  • پیاز کوچک : 1 عدد
  • ادویه فلافل (فلفل سیاه ، زیره سبز ، تخم گشنیز): هر کدام یک قاشق چای خوری
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir