شیرین پلو

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو
  • شیرین پلو

توضیحات

شیرین پلو جزو غذاهای قدیمی و خوشمزه ایرانی می باشد که زادگاه اصلی آن جمهوری آذربایجان می باشد. از این غذای خوشمزه می توانید در مراسم و مهمانی های خود استفاده کنید. در طبخ شیرین پلو از انواع مغزها و گوشت ها می توان استفاده کرد که این امر توانسته است ارزش غذایی آن را بالا ببرد. این غذا به علت داشتن مواد مغذی می تواند نیازهای بدن و بعضی از پروتئین های ضروری بدن را تامین کند. در این غذا برای رنگ و طعم آن از زعفران و پوست پرتقال استفاده شده است که باعث دادن ظاهری زیبا به این غذا شده است. اگر تهیه خلال پسته و بادام برای شما هزینه بر است می توانید فقط برای تزئین از آنها استفاده کنید تا ظاهر غذا زیبا و دلپسند شود.
تهیه این غذا کار هر کسی نیست و باید در تهیه آن تجربه کافی داشته باشید تا بتوانید آن را در مجالس و مهمانی ها طبخ کنید. شاید درست کردن آن برای بار اول سخت باشد ولی بعد از یک بار امتحان ماهر می شوید. برای اینکه شیرین پلویی خوشمزه را درست کنید باید نکات مهم آن را رعایت کنید. شاید در وهله ی اول فکر کنید این پلو نسبت به دیگر پلوها سخت تر است ولی اینگونه نیست و برعکس آسانتر نیز می باشد. برای اینکه شیرین پلو طعم غذای اصیل ایرانی را بدهد باید از برنج اعلای ایرانی استفاده کنید و مواد اولیه آن عالی باشد. گوشت مورد استفاده در آن می توان گوشت مرغ و یا بره باشد و انتخاب آن بستگی به ذائقه شما دارد. استفاده از شربت آن نیز به ذائقه شخصی شما بستگی دارد ولی باید این نکته را فراموش نکنید که مزه اصلی این غذا نباید تغییر کند زیرا غذا را از حالت اصیل خود خارج می کند. در نتیجه باید از مواد اولیه در حد نرمال و دستور پخت آن استفاده شود. شعله ی عادی برای پخت آن باید کم باشد زیرا در پخت شیرین پلو از شربت استفاده شده است و شعله زیاد باعث سوختن آن می شود. اگر طعم پرتقال را دوست ندارید می توانید از خلال هویج و یا نارنج استفاده کنید. از انواع دیگر پلو می توان به : مرصع پلو ، زرشک پلو با مرغ ،قیمه نثار و قیسی پلو اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1خلال پرتقال یا نارنج را باید از قبل چندبار بجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود.
  • گام 2حال باید شربت آن را تهیه کنید.
  • گام 3برای این کار شکر را به همراه ۳ لیوان آب بگذارید تا بجوشد.
  • گام 4سپس خلال ها را به آن اضافه می کنیم تا شیرین شوند.
  • گام 5مرحله بعدی مرغ را بپزید و سپس مرغ را همراه با دو ملاقه شربت و زعفران مخلوط کنید.
  • گام 6سپس برنج را آبکش کنید و ته قابلمه نصف برنج را به همراه نصف استکان آب و ۳ قاشق روغن مخلوط کنید.
  • گام 7مواد را از داخل شربت بیرون بیاورید و روی برنج بریزید و روی آن دو یا سه کفگیر برنج بریزید.
  • گام 8سپس تکه های مرغ را روی آن بگذارید.
  • گام 9برنج باقی مانده را بر روی مرغ ها بریزید و روی آن را با شربت و زعفران پوشش دهید.
  • گام 10برای اینکه برنج خوب دم بکشد یک ساعت باید بر روی شعله ملایم قرار دهید.
  • گام 11بعد از یک ساعت غذای شما حاضر است نوش جان.

مواد لازم:

  • برنج :1 کیلو
  • مرغ : 1 عدد متوسط
  • خلال بادام : 100 گرم
  • خلال پسته : 50 گرم
  • خلال نارنج یا پرتقال : نیم کیلو
  • شکر : یک کیلو
  • زعفران ساییده : یک قاشق
  • روغن : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir