منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ
  • سوپ کرم مرغ

توضیحات

سوپ کرم مرغ یک سوپ سنتی است که در کشورهای جنوب شرق آسیا سرو می شود. در این سوپ از مرغ پخته شده، آب مرغ، شیر و سبزیجات خرد شده استفاده می شود. آویشن به این سوپ مزه و عطر ملایمی می بخشد. بنابراین حتما از آن استفاده کنید. این سوپ معرکه با نان کروتان حسابی می چسبد.

برای تغلیظ کردن این سوپ فقط کافی است که مرغ و سبزیجات را از این دستور حذف کنید و فقط از آب مرغ، شیر، سیر و پیاز و ادویه استفاده کنید. به سوپ فرصت دهید تا همانند سس غلیظ شود. کرم سوپ شما آماده است. می توانید آن را به مدت ۳ الی ۴ روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن جاافتادن سوپ

۱-برای خوشمزه تر شدن سوپ بهتر است سینه مرغ را همراه با یک پیاز بزرگ و یک عدد سیر بپزید. لازم نیست آنها را خرد یا قاچ کنید، درسته در قابلمه انداخته و به همان شکل هم خارج کنید.

۲- اگر می خواهید از  قارچ در دستور تهیه سوپتان استفاده کنید توصیه می کنیم که به آن کمی آبلیمو بزنید و اجازه بدهید بماند. تابه را داغ کرده و مقدار کمی روغن بریزید. وقتی حسابی داغ کرد قارچ ها را درون تابه بریزید. شوک حرارتی مانع از سیاه شدن قارچ ها در حین جوشاندن می شود.

۳- بعد از انجام دادن مرحله ۲ بهتر است قارچ ها را در آبکش بریزید تا روغن از آن ها جدا شود.

۴- در سوپ روغن نریزید؛ چربی مرغ پخته شده کافی است.

۵- برای لعاب دار شدن سوپ ۱ الی ۲ قاشق آرد بریزید.

از انواع دیگر سوپ می توان به : سوپ نخود مدیترانه ای ، سوپ مرغ و سبزیجات ، سوپ گل کلم و آش بلغور با شیر اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1اول از همه مرغ را در مقداری آب به همراه پیاز و ادویه مورد نظر بپزید. طوری که پس از پخته شدن مرغ حداقل دو پیمانه آب در قابلمه باقی‌مانده باشد.
  • گام 2سپس مرغ پخته را خرد یا ریش ریش کنید.
  • گام 3یک پیمانه مرغ خرد شده و دو پیمانه از آب مرغ را برای تهیه سوپ جدا کنید.
  • گام 4روغن زیتون را در قابلمه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود.
  • گام 5پیاز را خرد و سیر را رنده کنید و آن‌ها را داخل روغن داغ شده بریزید.
  • گام 6حدود ۲ دقیقه تفت بدهید تا پیاز شفاف شود ولی قهوه‌ای نشده باشد.
  • گام 7هویج، فلفل دلمه ای و کرفس را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  • گام 8یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
  • گام 9کره را اضافه کنید و اجازه بدهید ذوب شود.
  • گام 10سپس آرد را اضافه نمایید.
  • گام 11آنقدر هم بزنید تا همه مواد مخلوط شود.
  • گام 12۱ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید و مرتب هم بزنید.
  • گام 13آب مرغ را داخل قابلمه آرد بریزید و هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل شود.
  • گام 14سپس شیر را اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 15حال پودر سیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • گام 16نخود فرنگی و مرغ خرد شده را نیز داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
  • گام 17بگذارید سوپ روی شعله ملایم ۴–۵ دقیقه گرم و غلیظ شود اما نگذارید بجوشد (حباب ظاهر نشود).
  • گام 18در این مدت مرتب سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • گام 19وقتی سوپ به غلظت دلخواه شما رسید آن را بچشید و نمک و فلفل را تنظیم کنید.
  • گام 20سوپ کرم مرغ را داخل کاسه‌های سوپخوری بریزید و رویش نان کروتان و کمی آویشن بریزید و آن را سرو کنید.

مواد لازم:

  • روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
  • کره : 50 گرم
  • آرد : 1/2 پیمانه
  • سیر : 1 حبه
  • پیاز کوچک : 1 عدد
  • هویج کوچک : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز : نصف 1 عدد
  • ساقه کرفس : 1 عدد کوچک
  • آب مرغ : 2 پیمانه
  • شیر : 3 پیمانه
  • نمک : به مقدار کافی
  • فلفل به مقدار کافی
  • پودر سیر : 1/4 قاشق چایخوری
  • آویشن : 1/2 قاشق چایخوری
  • نخود فرنگی یخ زده : ۳/۴ پیمانه
  • مرغ پخته خرد شده : 1 پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir