توضیحات
یکی از خوشمزه ترین و اشتها آورترین غذاهای تایلندی سوپ کاری مرغ و نارگیل است. نگران نباشید مواد اولیه این غذا چیزهای عجیبی نیستند که به راحتی گیر نیایند. همه چیز این غذا را به سادگی می توانید فراهم کنید. درست کردن سوپ کاری مرغ و نارگیل زمان زیادی نمی گیرد. این سوپ یک پیش غذای متفاوت و بسیار سبک است. در دستور العمل این سوپ از رب کاری قرمز استفاده می شود که مزه این غذا را دلچسب تر می کند. در این غذا از ادویه های خاصی همچون زنجبیل و شیر نارگیل استفاده می شود. شیر نارگیل (یا شیره نارگیل) را به صورت کنسروی می توانید از مغازه ها تهیه کنید. شیر نارگیل غنی از انواع ویتامین ها، مواد معدنی، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان، آنزیم های مفید فراوان است. شیر نارگیل سرشار از آهن و فسفر فراوان است که می تواند خستگی یک روز پرکار را از تن شما بیرون کنید.
از اثرات شیر نارگیل بر روی بدن می توان به کاهش وزن، رفع تشنگی در هوای گرم، کنترل قند خون، افزایش مقاوت بدن در برابر بیماری ها، سلامت و شادابی پوست اشاره کرد. شیر نارگیل باعث چرب شدن سوپ می شود. اگر سوپ های رژیمی را ترجیح می دهید می توانید به جای این غذا، سوپ سبزیجات رژیمی را امتحان کیند.
سوپ کاری مرغ و نارگیل را می توانید تا ۵ روز در یخچال و در ظرف در دار نگهداری کنید. اگر قصد دارید تا مایه سوپ کاری مرغ و نارگیل را در طولانی مدت و برای استفاده های بعدی فریز کنید بهتر است قبل از اضافه کردن شیر نارگیل و رشته ها این کار را انجام دهید.زیرا شیر نارگیل پس از خارج شدن از فریزر باعث دلمه بستن سوپ می شود. و رشته ها پس از گرم کردن سوپ له می شوند. ما در سایت خوردنی ها روش پخت انواع و اقسام سوپ ها را با ترفندها و تکنیک های مخصوص آموزش می دهیم. اگر از طرفداران سوپ های سبک و لذیذ هستید به این غذاها سر بزنید: سوپ مرغ و سبزیجات، سوپ سبزیجات و لوبیا، سوپ هویج و شلغم، سوپ کرفس.