منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه
  • سوپ پیازچه

توضیحات

سوپ پیازچه یکی از سوپ هایی است که می تواند به عنوان غذای کامل یا به عنوان پیش غذا استفاده شود. سوپ پیازچه بسیار سبک است و از این جهت برای وعده شام بسیار مناسب است. همچنین در ماه مبارک رمضان به عنوان یک افطاری مناسب و مقوی می توان آن را میل کرد. سوپ پیازچه از این جهت که مقدار زیادی پیازچه در آن وجود دارد باعث می شود کلسترول کاهش یابد، از چین و چروک افتادن پوست جلوگیری شود. پیازچه‌ها در واقع همان پیازهایی هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت می‌شوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایم‌تر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچه‌ها بیشتر است.پیازچه درواقع نوعی سبزی است که معولاً به همراه سبزی خوردن همراه با آنها به شما داده می شود . پیازچه دارای طبعی گرم و خشک است. یکی از مهمترین خواص پیازچه کمک به دستگاه گوارش و پیشگیری و محافظت بدن در مقابل زخم های گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنی عشر میباشد. مصرف پیازچه همراه با غذا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و اشتها را افزایش میدهد. ویتامین ب۱ موجود در پیازچه به کاهش خستگی و رفع استرس کمک میکند. پیازچه سرشار از ویتامین c  است و از سرطان روده هم جلوگیری می کند. ویتامین A  موجود در پیازچه از بیماری های مربوط به چشم جلوگیری می کند. پیازچه خواص دیگری از جمله تنظیم فشار خون، پیشگیری از اسهال، تقویت سیستم ایمنی، داشتن قلبی سالم، افزایش قدرت استخوان ها و … را داراست. این غذا بسیار برای افراد دیابتی مناسب است زیرا پیازچه با کاهش سطح قند خون باعث تعادل میزان انسولین در افراد دیابتی می شود. با این همه خواصی که گفته شد حتما مایل هستید که این غذا را امتحان کنید در ادامه دستور پخت این غذای لذیذ را آموزش خواهید دید. از جمله انواع دیگر سوپ که در سایت خوردنی ها موجود می باشند می توان به : سوپ جو با شیر ، سوپ سبزیجات و لوبیا ، سوپ هویج و سوپ گل کلم اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1جو را به همراه آب مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید تا بجوشد.
  • گام 2هویج ها را خرد کرده یا به صورت درشت رنده کنید و به آن اضافه کنید.
  • گام 3حدود 1 ساعت زمان لازم است تا هویج خوب پخته شود.
  • گام 4سپس قارچ و پیازچه را خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
  • گام 5وقتی سوپ جا افتاد شیر را اضافه کنید و فرصت دهید تا شیر جوش بیاید و بعد از 5 دقیقه زیرش را خاموش کنید.
  • گام 6مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.
  • گام 7هنگام سرو این سوپ می توانید از آبلیمو برای خوش طعم تر شدن استفاده کنید.

مواد لازم:

  • پیازچه : 200 گرم
  • آب مرغ : 1 لیوان
  • قارچ : 150 گرم
  • جو(پرک) : 1.5 پیمانه
  • هویج : 2 عدد
  • شیر : 1 لیوان
  • خامه : 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • آبلیمو : دلخواه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir