توضیحات
سوپ هویج یکی از سوپ های خوشمزه ایست که پیشنهاد می شود حتما تهیه کنید. این سوپ با داشتن هویج ، شیر و سیب زمینی یک غذای بسیار مقوی می باشد که حتی می تواند جاگیزین غذای اصلی نیز شود.هویج به دلیل خواص زیادی که دارد در غذاهای بسیار زیاد همچون خورش، خوراک و انواع سوپ ها کاربرد دارد.همچنین می توان این میوه را به صورت خام ، رنده و خرده کرده نیز مورد استفاده قرار داد. نام دیگر هویج زردک است .هویج معمولا به رنگ نارنجی یا سفید و زرد موجود است.که امروزه رنگ زرد آن خیلی کم یافت می شود و رنگ نارنجی در اغلب کشورهای دنیا وجود دارد. آنچه که تاریخ نشان می دهد تاریخچه این گیاه از ابتدا در آسیای مرکزی می باشد.نیاکان وحشی هویج احتمالاً از ایران بزرگ (مناطقی که الان ایران و افغانستان هستند) منشأ گرفته است که همچنان مرکز تنوع هویج وحشی است. اولین بار هویج نه به خاطر ریشهاش بلکه به خاطر برگهای معطر و دانههایش کاشته شد.هویج مملو از بیوتین، مولیبدن، فیبر غذایی، پتاسیم، ویتامین کا، ویتامین های ب۱، ب۶، ب۲، و ای، منگنز، نیاسین، پانتوتنیک اسید، فولات، فسفر، و مس است.این مواد به درمان و پیشگیری از بیماریهایی نظیر سرطان و دیابت کمک میکنند و بینایی، پوست، مو و ناخن را تقویت میکنند. نوشیدن روزانهی آبهویج عادتی است که هر کسی باید در خود نهادینه کند، چرا که هم سالم است و هم خوشمزه.باورتان نمیشود، اما مصرف منظم یک لیوان آبهویج به صورت روزانه، واقعا میتواند ایمنیتان را بالا ببرد. همچنین قلبتان را سالم نگه میدارد.هویج یک منبع غنی ویتامین آ و بتاکاروتن است که آن را در دفع میکروبها موثر میسازد. فراوانی ویتامین آ در آبهویج میتواند از شروع بیماریها و سکتههای قلبی جلوگیری کند. ویتامین آ با حفظ سلامت پوشش اندامهای داخلی از آلوده شدن آنها با ارگانیسمهای بیماریزا جلوگیری میکند. از انواع دیگر سوپ می توان به سوپ کرفس ، سوپ گل کلم ، سوپ تره فرنگی و سوپ پیاز فرانسوی اشاره کرد.