منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز
سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز
سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز
  • سوپ جو قرمز

توضیحات

سوپ جو یکی از سوپ هاییست که در هر ایامی تهیه می شود و در هر سفره ای گذاشته شود طرفداران زیادی دارد. این سوپ مخصوصا در پاییز و زمستان و در ماه رمضان پایه تمامی سفره های ایرانی ست. برای تهیه این سوپ که بسیار راحت است نیازی نیست کار زیادی انجام دهید و فقط باید از چند ساعت قبل جو را خیس کنید بهتر است برای تهیه این سوپ از جو پرک شده استفاده کنید زیرا باعث می شود که سوپ سریعتر آماده شود. این سوپ را هم می توانید با استفاده از مرغ تهیه کنید و هم اینکه کلا از سبزیجات استفاده کنید و هیچ گوشتی داخل آن نریزید. یکی از مهمترین مواد مورد استفاده در این غذا جو پرک است. جو پرک خطر ابتلا به بیماری های قلبی و افزایش فشار خون را کاهش می دهد. معمولا افرادی که از غلات سبوس دار در رژیم غذاییشان استفاده می کنند کمتر از سایر افراد چاق می شوند. جوی پرک یک ماده عالی است و بسیار سریع می‌پزد. زمان پخت آن تقریبا ۵ دقیقه است. جوی پرک یکی از مواد عالی و سرشار از فیبر محسوب می‌شود. این ماده خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، افزایش فشار خون و دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد و پروتئین مورد نیاز برای ساخت عضله را تامین می‌کند. تنها باید مراقب قندی که در جوی پرک طعم‌دار وجود دارد باشید. سعی کنید از جوی پرک ساده استفاده کنید و در صورت نیاز آن را با میوه‌های مختلف شیرین نمایید. ارزش تغذیه‌ای جو پرک: یک پیمانه جوی پرک پخته شده با آب، ۱۶۶ کالری، ۴ گرم فیبر، ۶ گرم پروتئین، ۴ گرم چربی، ۳۲ گرم کربوهیدرات، ۶۸ درصد منگنز و ۱۸ درصد سلنیوم دارد. از آنجا که این غله آب زیادی را به خود جذب می کند، مصرف کم آن باعث پر شدن معده و احساس سیری می شود در نتیجه اشتهای شما نیز تنظیم می گردد و دیرتر احساس گرسنگی خواهید کرد. از انواع دیگر سوپ می توان به سوپ رشته و آش بلغور با شیر نام برد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1یک پیمانه جو را از قبل خیس کنید و بگذارید چندین ساعت در آب بماند. سپس آن را خوب بپزید تا لعاب بیاندازد.
  • گام 2یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید (روغن زیاد نریزید چون سوپ چرب خوشمزه نخواهد شد).
  • گام 3دو عدد هویج را هم نگینی کنید.
  • گام 4وقتی پیاز شفاف شد هویج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  • گام 5زردچوبه و فلفل را هم اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 6سینه مرغ را جداگانه نیم پز کنید. سپس آن را ریش ریش کرده و داخل قابلمه پیاز و هویج بریزید. مرغ را تفت دهید تا کمی سرخ شود.
  • گام 7حال جو را همراه با 5 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب به جوش بیاید.
  • گام 8سپس یک مشت رشته سوپ اضافه کنید.
  • گام 9میتوانید رب و نمک و جعفری خرد شده را در همین مرحله اضافه کنید و بگذارید سوپ جا بیافتد.
  • گام 10روش دیگر این است که برای رنگ بهتر سوپ، رب را در نیم ساعت آخر با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 11به آن یک پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید قل بخورد. سپس رب را همراه با جعفری خرد شده و نمک (و مقداری زرشک در صورت تمایل) به سوپ اضافه کنید.
  • گام 12هنگام سرو کمی آبلیمو به سوپ جو اضافه کنید و آن را داخل کاسه های مورد نظر بکشید.

مواد لازم:

  • جو پوست کنده : 1 پیمانه
  • پیاز : 1 عدد
  • روغن : 1-2 قاشق غذاخوری
  • هویج : 2 عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • سینه مرغ کوچک : 1 عدد
  • جعفری خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
  • رشته سوپی(ورمیشل) : 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : در صورت علاقه
  • زرشک : در صورت علاقه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir