سوپ بادام زمینی

پیش غذا , سوپ , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی
سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی
سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی
  • سوپ بادام زمینی

توضیحات

سوپ بادام زمینی یکی از سوپ های مورد استفاده در کشور مراکش است. البته که این سوپ در کشور بولیوی نیز علاقه مندان زیادی دارد.این سوپ را می توان به دلیل سبک بودن و هضم راحت آن علاوه بر وعده ناهار، در وعده شام نیز میل نمود. همچنین این سوپ خوشمزه را می توانید برای جبران انرژی و آب از دست رفته بدن در ماه مبارک رمضان، در وعده افطار نیز میل کنید. سوپ بادام زمینی به دلیل طعم خاص بادام زمینی مورد پسند افراد بسیاری می باشد.
بادام زمینی یکی از انواع خوراکی ها و خشکبارهای خوش طعمی است که بیشتر به صورت آجیل ها استفاده می شود. بادام زمینی به اندازه ای دارای ارزش غذایی فراوان است که خوردن چند عدد از آن به صورت خشکباری در روز توصیه می شود. مصرف بادام زمینی های مغذی و مفید، علاوه بر خام خوری به صورت پخته شده در سوپ ها و همچنین خورش ها پیشنهاد شده است. بادام زمینی به دلیل داشتن فیبر فراوان، فسفر و پروتئین دارای ارزش درمانی نیز می باشد و به همین جهت در درمان اختلالات نوزادی، کاهش عفونت زنان، محافظت از پوست، تسکین درد های معده و عفونت آن، سلامت استخوان ها و همچنین تنظیم فشار خون مفید و موثر می باشد.
این سوپ در کشور تایلند هم مورد استفاده قرار می گیرد.بادام زمینی زادگاه اصلی آن کشورهای آمریکای جنوبی هستند ، توجه به ارزش غذایی و خاصیت این ماده خوراکی در بین دیگر کشورها باعث محبوبیت این خشکبار خوشمزه شده است. در ایران نیز این سوپ را به عنوان پیش غذایی سبک و خوشمزه سرو می کنند. درصورتی که علاقه مند به مصرف غذاها و سوپ ها با طعمی تند می باشید به شما پیشنهاد می کنیم این سوپ را با سس های تند و مخصوص میل کنید.
از انواع غذاهای مشابه می توان به سوپ جو قرمز، سوپ قارچ و هویج، سوپ هویج و شلغم، سوپ شیر اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیاز و سیر را به صورت نگینی خرد نمایید.
  • گام 2هویچ ها را پوست گرفته آنها را نیز نگینی خرد نمایید.
  • گام 3داخل قابلمه ای بزرگ روغن نباتی را ریخته روی شعله متوسط اجاق حرارتش دهید.
  • گام 4سپس به آن گوشت دنده گاو را اضافه نموده مختصرا تا زمانی که تمامی اطرافش قهوه ای رنگ گردد تفت دهید.
  • گام 5در این مرحله پیاز،سیر،هویج،زیره،مرزنگوش یا همان آویشن کوهی را اضافه نموده و مدت 3 الی 4 دقیقه گوشت را به همراه ادویه ها را تفت دهید.
  • گام 6به داخل قابلمه آب گوشت را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید.
  • گام 7در این حین بادام زمینی ها را داخل بلندر یا غذاساز ریخته و یک فنجان آب نیز به آن اضافه نمایید.
  • گام 8هر دوی این مواد را تا زمانی که سس غلیظ،نرم ویکدستی داشته باشید،میکس نمایید.(در صورت نیاز آب بیشتری به مواد اضافه نمایید.)
  • گام 9پس از تهیه سس ، سس بادام زمینی یا خمیر بادام زمینی را به داخل سوپ اضافه نموده و بخوبی هم بزنید.
  • گام 10در اینجا درب سوپ را قرار داده و اجازه دهید مواد به مدت ۱ ساعت یا بیشتر پخته شوند.
  • گام 11سیب زمینی ها را پوست گرفته،یکی از آنها را جهت استفاده های بعدی نگه دارید.سیب زمینی های دیگر را به تکه های کوچک برش زده آنها را به داخل سوپ اضافه نمایید.(می توانید نگنینی خرد کنید تا زیباتر شوند در سوپ)
  • گام 12در صورت نیاز آب یا عصاره گوشت بیشتری را به داخل سوپ اضافه نمایید.
  • گام 13درب قابلمه را قرار داده سوپ را تا زمانی که سیب زمینی ها مغزپخت شوند،بپزید.
  • گام 14پس از پخت سیب زمینی ها ،آنها را داخل سوپ به آرامی له کنید.
  • گام 15گوشت دنده را از داخل سوپ خارج کرده و داخل بشقاب قرارش دهید تا خنک شود.
  • گام 16گوشت را از استخوانها جدا کرده و گوشت را دوباره به داخل سوپ بریزید.
  • گام 17در این مرحله برنج را به سوپ اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه یا بیشتر آن را بپزید.
  • گام 18نمک و فلفل را جهت طعم دار کردن سوپ بریزید.
  • گام 19به سوپ نخودها را اضافه کرده و شعله را کم کنید.(بهتر است نخود ها را از قبل نیم پز کرده باشید).
  • گام 20یک عدد سیب زمینی باقیمانده را به صورت کبریتی برش بزنید.
  • گام 21یک و نیم سانت از ارتفاع داخلی ماهی تابه کوچک را با روغن پر نموده سیب زمینی ها را داخلش سرخ نمایید.
  • گام 22سیب زمینی های سرخ شده را از داخل روغن خارج کرده روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی جذب حوله گشته و به سیب زمینی ها نمک بزنید.
  • گام 23پس از انکه تمامی مواد کامل پخت و سوپ به قوام مورد نظر شما رسید .غذای شما آماده است.
  • گام 24سوپ را داخل کاسه ریخته با سیب زمینی سرخ شده،جعفری یا گشنیز خرد شده تزئین نمایید.
  • گام 25سس تند نیز در کنار این غذا پیشنهاد میشود.

مواد لازم:

  • سیر : ۴ حبه
  • پیاز بزرگ : ۱ عدد
  • هویج : ۲ عدد
  • روغن نباتی(با اضافه مقدار بیشتری جهت سرخ کردن سیب زمینی ها) : ۲-۳ قاشق غذاخوری
  • گوشت دنده گاوی : ۳۴۰ گرم
  • زیره سبز : نصف قاشق چایخوری
  • مرزنگوش یا همان آویشن کوهی : ۱ قاشق چایخوری
  • آب یا همان عصاره گوشت گاو : ۶ فنجان
  • بادام زمینی خام : ۱ فنجان
  • آب : ۱ فنجان
  • سیب زمینی : ۴ عدد
  • برنج : نصف فنجان
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نخود تازه : نصف فنجان
  • جعفری خرد شده یا گشنیز خرد شده : ۱-۲ قاشق غذاخوری
  • سس فلفل تند : (اختیاری)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir