مراحل:
- گام 1ابتدا گوشت را به همراه پیاز در کمی روغن سرخ می کنیم و مقداری آب درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.
- گام 2سپس سیب زمینی را که از قبل پخته ایم به مواد اضافه می کنیم تا با مواد مخلوط شود.
- گام 3سبزی ها را به مواد اضافه کرده و ادویه های مورد نیاز را به آنها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم مخلوط شوند.
- گام 4پس از زمان کوتاهی که مواد با هم مخلوط شدند ماهیتابه را از روی شعله برداشته و می گذاریم خنک شود.
- گام 5پس از اینکه سمبوسه ها کاملا پیچیده شد.آنها را در روغن سرخ می کنیم.
- گام 6روش پیچیدن سمبوسه :
- گام 7
- گام 8نان را به صورت مستطیل می بریم و در گوشه چپ، مقداری از مواد را می گذاریم.
- گام 9سپس گوشه نان را روی مواد می آوریم.
- گام 10به این شکل یک ضلع مثلث ساخته می شود.
- گام 11در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازیم.
- گام 12در نتیجه نان سمت راست را روی مواد می آوریم.
- گام 13بدین ترتیب ما دو ضلع از مثلث را ساخته ایم. اگر دقت کنید، دو ضلع بالایی مثلث را داریم.
- گام 14ولی مثلثمان ضلع پایینی ندارد. در نتیجه میزان نان باقیمانده که در پایین مثلث دیده می شود.را از زیر مثلث رد می کنیم تا ضلع سوم ساخته شود.
- گام 15به این ترتیب سه ضلع مثلث ایجاد شده و ما یک تکه اضافه نان هم داریم.
- گام 16می توانید آن را روی سمبوسه بیاورید. اگر به سمبوسه های حاضری نگاه کنید، معمولا یک تکه نان اضافه هم روی آن قرار دارد.