توضیحات
چغندر یک گیاه شیرین و خوشمزه است که برای استفاده در یک پیش غذای ساده اما سالم گزینه مناسبی به شمار می آید.سالاد چغندر و سیب زمینی یک پیش غذای ساده، زیبا و با خواص فراوان است. اگر به دنبال یک سالاد متفاوت هستید سالاد چغندر بهترین انتخاب برای شما است. این گیاه مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد.
بعد از سالها مصرف سالاد با سس چرب زمان تغییر آن فرا رسیده است. شما باید در سالادهای خود از مواد سالمی همچون چغندر استفاده کنید تا بتوانید از مزایای آن بهره مند شوید. سالاد چغندر و سیب زمینی نیز از جمله سالادهای مفید و سالم می باشد.چغندر نه تنها حاوی مواد مغذی ضروری همچون ویتامین B ، آهن، منگنز، مس، منیزیم و پتاسیم است بلکه برای سلامتی انسان بسیار مفید است.
خواص چغندر:
چغندر سرشار از نیترات است. این ماده در داخل بدن به اکسید نیتریک تبدیل میشود. اکسید نیتریک ترکیبی است که رگهای خونی را شل میکند و باعث میشود فرآیند اکسیژن رسانی به خوبی انجام شود. چغندر نه تنها بر روی فشار خون بلکه بر روی قلب نیز تاثیر مثبت دارد. این ماده غنی از بتائین، ویتامین B و فولات است که میتواند سطح هموسیستئین را کاهش دهد. سطح بالای هموسیستئین باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و آسیب به شریانها میشود.
مطالعات انجام شده نشان میدهد که نیترات تحمل و استقامت بدن را افزایش میدهد. مطالعات انجام شده نشان میدهد که توانایی بدن برای تولید اکسید نیتریک با افزایش سن کاهش پیدا میکند. بنابراین با استفاده از چغندر میتوانید این عملکرد را افزایش دهید. اکسید نیتریک رگهای خونی را شل میکند و همین امر موجب افزایش گردش جریان خون به مغز خواهد شد. با افزایش گردش خونی، عملکرد مغز بهبود پیدا میکند. این موضوع برای افراد کهنسال بسیار مهم است. رومی ها و یونانی ها از چغندر به جای غذا استفاده می کردند. به عقیده یونانی ها برای خنک شدن خون، چغندر بهترین خوراکی است. چغندر سرشار از فیبر است و میتواند یبوست شما را به خوبی درمان کند. یک پیمانه چغندر میتواند ۴ گرم فیبر وارد بدن شما کند. این فیبرها معمولا فیبرهای نامحلول هستند و به کاهش یبوست، بواسیر و دیورتیکولیت کمک میکنند.
از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد خیار با سس خامه و پیازچه ، سالاد کنگر ، سالاد آلمانی و سالاد قارچ اشاره کرد.