سالاد هفت‌ لایه

پیش غذا , سالاد , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه
  • سالاد هفت‌ لایه

توضیحات

سالاد هفت لایه یک غذای آمریکایی است که شامل ترکیبی رنگین از هفت لایه مواد تشکیل دهنده‌ای چون: کاهوی یخ زده، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، نخود فرنگی شیرین، تخم مرغ آب‌پز سفت، برش‌های پنیر چدار و تکه‌های بیکن است. بر روی سالاد سس مایونز و گاهی خامه ترش اضافه می‌شود. این سالاد در ظرف شیشه‌ای یا ماهی‌تابه بزرگ سرو می‌شود تا لایه‌های مختلف آن قابل مشاهده باشد. این غذا معمولاً در پیک‌نیک یا در مراسم‌هایی که افراد زیادی گرد هم می‌آیند و بسیاری از آنها باید تغذیه شوند استفاده می‌شود. انواع بسیار متنوعی از سالاد هفت لایه وجود دارد، به عنوان نمونه می‌توان این سالاد را با لایه‌های اضافی (و یا گاهی اوقات کمتر) درست کرد و برای مثال یک سالاد هشت لایه آماده نمود.

منابع: کاهوی یخ زده، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، نخود فرنگی شیرین، تخم مرغ آب‌پز سفت، برش‌های پنیر چدار و تکه‌های بیکن است. بر روی سالاد سس مایونز و گاهی خامه ترش اضافه می‌شود. این سالاد معولا در ظرف شیشه‌ای سرو می‌شود تا لایه‌های مختلف آن قابل مشاهده باشد. این غذا معمولاً در پیک‌نیک یا در مراسم‌هایی که افراد زیادی گرد هم می‌آیند و بسیاری از آنها باید تغذیه شوند استفاده می‌شود. انواع بسیار متنوعی از سالاد هفت لایه وجود دارد، به عنوان نمونه می‌توان این سالاد را با لایه‌های اضافی (و یا گاهی اوقات کمتر) درست کرد و برای مثال یک سالاد هشت لایه آماده نمود.
در این سالاد علاوه بر موادی که گفته شد می وتناید از هر ماده دیگری که مورد علاقه تان است استفاده کنید محدودیت و اجباری در زمینه استفاده از مواد ذکر شده نیست حتی میتوانید این سالاد را به صورت کاملا گیاهی تهیه کنید و از هیچ گوشتی در تهیه آن استفاده نکنید.ولی توجه داشته باشید که حتما این سالاد جذاب و خوشرنگ را در ظروف شیشه ای تهیه کنید تا ترکیب رنگها و لایه های آن به خوبی معلوم شود .حتی می توانید این سالاد را در ظرفهای شیشه ای تک نفره نیز بریزید و یا از لیوان های شیشه ای تک نفره استفاده کنید تا جذابیت آن را دو چندان کند.

مراحل:

  • گام 1برگ های کاهو را جدا کرده و می شوییم و آبگیری می کنیم.
  • گام 2سپس آنها را خرد کرده و در انتهای کاسه سالاد بزرگ می ریزیم.
  • گام 3مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو می ریزیم.
  • گام 4بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.
  • گام 5سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد می ریزیم.
  • گام 6برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد می پاشیم.

مواد لازم:

  • کاهو متوسط: ۱عدد
  • کرفس خرد شده: ۱ عدد
  • تخم مرغ آبپز شده سفت: ۵ عدد
  • نخود فرنگی پخته شده: ۱ لیوان
  • فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ لیوان
  • ژامبون خرد شده: ۸ ورق
  • سس مایونز :۱و۱/۲ لیوان
  • شکر: ۲ قاشق
  • پنیر چدار: ۱۵۰ گرم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir