منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج
  • سالاد سیب زمینی و اسفناج

توضیحات

در این مقاله طرز تهیه ی سالاد سیب زمینی و اسفناج  و یک سس سیر برای طعم دار شدن آن را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

سالاد را می توان به عنوان پیش غذا و یا بعد از غذا به عنوان یک وعده ی مجزا، سرو کرد. هر چند می توان همراه با غذای اصلی و یا در جایگاه یک وعده ی غذایی مصرف نمود.

سالاد کلمه ای فرانسوی است که از کلمه ی( Salata ) به معنی شور و نمک اندود گرفته شده است. بیش از ۲ هزار سال قبل، ایرانی ها ابتدا بر روی سبزیجات روغن و سرکه میریختند و سپس آن را میل می کردند. این روش سرو سبزیجات از طریق جنگ های میان ایران و روم به اروپا رفته و در آنجا تحولاتی را پذیرفته شد. در آغاز قرن بیستم و صنعتی شدن امور و روی کار آمدن غذاهای آماده، رفته رفته سالاد وارد سبد های غذایی شد هر چند این اتفاق ابتدا در آمریکا رخ داد اما امروزه در سراسر جهان سالاد مورد توجه مردم قرار دارد، تا جایی که در برخی از رستوران ها و هتل ها قسمتی به عنوان سالاد کده وجود دارد که در آن انواع سالاد عرضه می شود.

انواع سالاد های ایرانی عبارت اند از: سالاد فصل، سالاد شیرازی، سالاد الویه و …

انواع سالاد های رایج در جهان عبارت اند از، سالاد آمریکایی، سالاد تخم مرغ، سالاد میوه، سالاد روسی و …

از نکات قابل توجه این سالاد وجود اسفناج می باشد همانطور که می دانید اسفناج غنی ترین منبع آهن در میان تمام سبزیجات است. همچنین اسفناج حاوی ویتامین های A، B و K می باشد که افزودن سیب زمینی به اسفناج که در واقع افزودن مقدار قابل توجهی نشاسته می باشد این سالاد را عضو سالاد های محبوب قرار داده است. این سالاد به عنوان یک سالاد  رژیمی بسیار پرطرفدار معرفی شده است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیر خورد شده را داخل ظرف ریخته و پودر شیر، پودر خردل، آبلیمو و کشک کم چرب را به ظرف سس اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم که صاف و یک دست شوند.
  • گام 2بعد از اینکه سس سالاد آماده شد آن را داخل یخچال می گذاریم.
  • گام 3حال اسفناج را به مدت نیم ساعت داخل یک ظرف پر از آب سرد قرار می دهیم، پس از طی کردن مدت مذکور اسفناج ها را از داخل آب برداشته و خشک میکنیم و سپس داخل یخچال قرار می دهیم.
  • گام 4یک قابلمه پر از آب را روی حرارت می گذاریم و سیب زمینی ها را شسته و داخلش قرار داده تا کاملا پخته شود
  • گام 5پس از آنکه سیب زمینی ها پخته شد آن ها را به قطعه های کوچک یا بزرگ( به دلخواه خود) خرد کرده و داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود( می توانیم پوست سیب زمینی را از آن جدا نکنیم البته دقت شود که در اینصورت باید سیب زمینی را به خوبی شست)
  • گام 6سپس اسفناج را از یخچال خارج نموده و با سیب زمینی مخلوط کرده و کمی نمک به آن می افزاییم در این مرحله باید ظرف مناسبی برای سالاد انتخاب کنیم.
  • گام 7مخلوط بدست آمده را در داخل ظرف ریخته و در آخر سس سالاد تهیه شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تاسس به تمام نقاط سالاد برسد.
  • گام 8توجه داشته باشید که سس باید در آخرین مرحله اضافه شود و پس از افزودن سس سریعا سرو شود زیرا در صورتی که سالاد بماند طعم واقعی خود را از دست می دهد.

مواد لازم:

  • اسفناج خورد شده : یک فنجان
  • سیب زمینی بزرگ : یک عدد
  • سیر خورد شده : یک قاشق غذا خوری
  • آبلیمو : یک قاشق جای خوری
  • کشک کم چرب : دو قاشق غذا خوری
  • پودر شیر : یک قاشق چای خوری
  • پودر خردل : نصف قاشق چای خوری
  • نمک : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir