منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی
  • سالاد روسی

توضیحات

سالاد روسی یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و سنتی روسیه است که می خواهیم در این قسمت به شما عزیزان معرفی کنیم.این سالاد یکی از معروف ترین غذاهای روسیه به شمار می رود و شباهت زیادی به سالاد الویه دارد یعنی بیشتر موادی که در سالاد روسی استفاده می شود در الویه نیز کاربرد دارد اما این سالاد یک تفاوت عمده با الویه دارد و آن هم این است که مواد این سالاد رنده نمی شوند بلکه به صورت نگینی و مربع مربع خرد می شوند و در نهایت با سس مایونز فراوان مخلوط می گردند.این سالاد یک وعده مناسب برای شام و یا پیش غذا می باشد.کسانی که در رژیم هستند نمی توانند از این غذا و مدل اصلی آن استفاده کنند زیرا خوشمزه گی این سالاد به استفاده فراوان سس منوط است ، کسانی که تمایل دارند از این غذا استفاده کنند می بایست تغییراتی در نوع سس آن بدهند و به جای سس از ماست کم چرب استفاده کنند.سیب زمینی یکی از مواد اصلی این سالاد به شمار می رود.سیب زمینی بعلت داشتن ویتامین C زیاد برای مقابله با بیماری اسکوربیت بکار می رود .برای تسکین سوختگی ها ، سیب زمینی خام را رنده کرده و به عنوان ضماد روی قسمت سوختگی بگذارید و هر چند دقیقه آنرا عوض کنید و ضماد تازه روی آن قرار دهید .سیب زمینی دارای آنزیم مهار کننده می باشد بنابراین ضد سرطان وضد ویروس است مخصوصا سیب زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی تر است . پوست سیب زمینی ماننده پوست میوه ها وسبزیجات دارای ماده آنتی اکسیدان است بنابراین از پیر شدن سلولها و نیز از بوجود آمدن سلولهای سرطانی جلوگیری می کند .سیب زمینی بهترین دارو برای آنهایی است که بدنشان اسیدی است و اینگونه اشخاص باید سیب زمینی را با پوست و با بخار پخته و بخورند زیرا سیب زمینی آب پز وسرخ شده برعکس سیب زمینی با بخار پخته شده تولید اسید در بدن می کند .از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد فرنچ ، سالاد گوجه فرنگی ، سالاد اندونزی و سالاد کلم اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی٬ هویج و تخم مرغ ها رو میپزیم.
  • گام 2دقت داشته باشید که هر کدام از مواد باید جدا گانه پخته شوند.
  • گام 3بهتر است سیب زمینی ها رو پوست بکنید و بدون پوست با مقداری نمک بپزید که طعم بهتری بگیرد.
  • گام 4تمام مواد را خرد میکنیم. (به صورت نگینی و مربع شکل)
  • گام 5بهتر است که اندازه ها یکی باشد تا سالاد ظاهر بهتری داشته باشد.
  • گام 6سیب زمینی و هویج پخته شده ،تخم مرغ٬ خیار شور و کالباس را نگینی خرد کنید و پیازچه را حلقه حلقه کنید و شوید را هم ساتوری کنید.
  • گام 7همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • گام 8مقدار خیلی کمی ماست به مایونزتان اضافه کنید تا کمی رقیق شود و نمک و فلفل بزنید.
  • گام 9در نهایت تمام مواد را با سس مخلوط کنید و برای یکی دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • نخود فرنگی : ۱ لیوان
  • سیب زمینی : ۳ عدد متوسط
  • هویج : ۴ عدد متوسط
  • تخم مرغ : ۵ عدد
  • پیازچه : به مقدار لازم
  • شوید تازه : به مقدار لازم
  • خیار شور : ۵ عدد متوسط
  • کالباس : 3 ورق
  • سس مایونز : ۳ قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir