منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ
  • سالاد خرچنگ

توضیحات

سالاد خرچنگ یکی از سالادهای خوشمزه کشور روسیه است.شاید تعجب کنید که چطور می شود با خرچنگ سالاد تهیه کرد.ما در اینجا به شما آموزش می دهیم که این غذا را به چه صورت تهیه می کنند.آشنا شدن با غذاهای کشورهای مختلف این مزیت را دارد که شما با ذائقه آن کشور آشنا می شوید و در سفر به آن کشور می توانید تصمیم بگیرید که از چه نوع مواد غذایی آن استفاده کنید.با توجه به نزدیکی جام جهانی بر آن شدیم تا یک سری از غذاهای معروف روسیه همچون سالاد خرچنگ آن را به شما معرفی کنیم.در این سالاد شما می توانید از هر نوع سبزیجاتی که تمایل دارید استفاده کنید تنها نکته مهم در این سالاد نوع مزه دار کردن و نحوه استفاده از گوشت خرچنگ است که اگر آن را بیاموزید ما بقی مواد داخل سالاد به انتخاب شما می تواند متفاوت باشد و تغییر کند.خرچنگ از خانواده سخت پوستان است.روی بدن این حیوانات با پوست سختی پوشانده شده است و شکم این جاندار در زیر آن قرار دارد.خرچنگ از آن دسته جاندارانی است که هر چیزی می خورد به ویژه از جلبک و سایر غذاها دیگر شامل نرم‌تنان ٬کرم‌ها، سخت‌پوستان دیگر، قارچها و باکتریها و خرده غذاهایی که در دسترسشان باشد تغذیه می‌کنند .طبق نظریات اسلامی گوشت خرچنگ به دلیل اینکه پوست آن دارای فلس نیست و یک جاندار دریایی ست حرام است اما استفاده از این گوشت هم باز به اعتقاد و علایق هر کسی برمی گردد.در برخی از کتاب ها اشاره شده است که گوشت خرچنگ برای درمان سرطان بسیار مفید است به شرطی که کاملا پخته و کباب شده باشد.در مورد پوست خرچنگ هم نیز گفته می شود که نوعی اکسیر جوانی در آن نهفته است و می توان مکمل‌غذایی گلوکزامین را از آن تهیه کرد.از انواع دیگر سالادهای موجود در سایت می توان به : سالاد روسی ، سالاد مرغ و نودل ، سالاد مرغ و سیب زمینی ، سالاد هفت لایه و سالاد انار اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت خرچنگ را از پوست آن جدا کنید.
  • گام 2سپس این گوشت را با مقدار نمک ، فلفل و ابلیمو طعم دار کنید و اجازه دهید حدود 30 دقیقه در این مواد بماند تا طعم مواد را به خود بگیرد.
  • گام 3مقداری گوشت را تفت دهید تا از خامی در بیاید و پخته شود.
  • گام 4سپس کرفس ها را خورد کرده و در داخل ظرف بریزید.
  • گام 5سس مایونز ، نمک ، آبلیمو و فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و سس جدیدی به دست آورید.
  • گام 6سپس گوشت های تفت خورده را به کرفس اضافه کنید.
  • گام 7در نهایت سس تهیه شده را به سالاد اضافه کنید.
  • گام 8در این سالاد می توانید از هر سبزیجات دیگری که تمایل دارید استفاده کنید.در عکس ها می توانید مواد مختلفی که در آنها به کار رفته است را ببیند.

مواد لازم:

  • خرچنگ : 1 عدد
  • سس مایونز : 1/2 فنجان
  • کرفس خرد شده : 1/2 فنجان
  • پاپریکا : 1/2 قاشق چای خوری
  • آبلیمو : 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک : 1/4 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir