توضیحات
زرشک پلو با مرغ یکی از پلوهای سنتی ایران است.همیشه برای غذا دادن در مهمانی ها به دنبال انتخاب مناسب هستیم. همیشه در پی آن هستیم که برای این مهمانی ها یک غذای خوشمزه و در عین حال بدون دردسر در نظر بگیریم که به سادگی آماده شود.
یکی از غذا های محبوب بین ما ایرانی ها چه برای جمع های خانوادگی و چه برای مهمانی های بزرگ غذای محبوب زرشک پلو به همراه مرغ است. این غذا به علت طعم و مزه ی بی نظیری که دارد و البته سادگی تهیه آن حتی برای تعداد زیادی مهمان به یکی از گزینه های اصلی غذا های مهمانی ها مبدل شده است. برای آماده سازی این غذا نه مواد زیادی لازم است و نه مهارت خاص. تنها با دانستن مبانی اولیه آماده کردن پلو و داشتن مرغ و زرشک می توانید این غذای لذیذ را آماده کنید. استفاده از مرغ در این غذا عوارضی که گوشت های قرمز به همراه دارند را نداشته و باعث جلوگیری از بیماری هایی که گوشت های قرمز به همراه می آورد می شود. گوشت مرغ منبعی از ویتامین B6 است که این ویتامین به کنترل قند خون کمک کرده، فعالیت انسولین را تنظیم و از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.همچنین ویتامین B3 که در آن وجود دارد از سرطان جلوگیری می کند و از وقوع آلزایمر پیش گیری می کند. همچنین زرشکی که در این غذا وجود دارد از قدیم برای درمان بسیاری ازبیماری ها به کار برده می شده است و فواید زیادی برای آن شناخته شده. زرشک به دلیل سرشاری از ویتامین B از سرماخوردگی پیشگیری می کند و جذب آهن را در بدن بالا می برد. فشار خون را کاهش داده و برای آرام کردن اعصاب بسیار مفید است. همچنین این ماده ی غذایی از دارو های درمانی برای دیابت نوع ۲ و چاقی شناخته شده است. این ماده قند خون را کاهش، انسولین را افزایش و وزن بدن را کم می کند و به حالت تعادل می رساند. این ماده برای التهاب خونریزی های رحم، مشکلات صفراوی، بواسیر، ازبین بردن کرم های حلقوی و بسیاری از موارد دیگر کاربرد دارد. درست کردن مرغ برای این غذا روش های بسیاری دارد که در نوع پخت، نوع مزه دار کردن و … تفاوت دارند که در عکسها مدل های مختلف استفاده از مرغ نشان داده شده است.از انواع دیگر پلوهای مجلسی می توان به : ته دیگ زعفرانی و ماست ، مرصع پلو ، اردک باسترما و ادوا پیلو اشاره کرد.