توضیحات
رولت کالباس، یک نوع دسر و میان وعده خوشمزه و لذیذ می باشد که می توانید خیلی راحت و سریع در منزل طبخ و سرو کنید. روش طبخ این دسر سرد خانگی بسیار راحت بوده و با مواد اولیه ساده و در دسترس آماده و طبخ می شود.
رولت کالباس با مواد اولیه برای داخل کرپ که شامل کالباس و یا ژامبون ورقه شده، خیارشور، جعفری خرد شده و سس مایونز بوده، طبخ می شود. می توانید با توجه به ذائقه غذایی خود از سس تند نیز در طبخ این دسر استفاده کنید. البته در این رسپی مواد اولیه خمیر رولت و طرز تهیه آن را نیز آموزش داده ایم. می توانید این دسر خوشمزه و دلپذیر را برای میان وعده خود و یا برای مهمانی و دورهمی های خانوادگی طبخ کرده و پذیرایی نمایید.
از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار میتوان به رولت برنج، رولت اسفناج، رولت سوخاری، کاناپ ژامبون، اسپرینگ رول سبزیجات، فیلو کاپ میگو، مارمالاد موز، پاناکوتا انبه و… اشاره کرد.