دمپختک با ماش

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دمپختک با ماش
  • دمپختک با ماش

توضیحات

به دلیل بالا بودن میزان اسید فولیک و پتاسیم ماش ، برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و کنترل پرفشاری خون مفید است.مصرف ماش در کاهش کلسترل ، پیشگیری از سرطان پستان و درمان کم خونی موثر است.

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت را با پیاز تفت می دهیم وبعد به و هویج را اضافه کرده کمی تفت می دهیم.
  • گام 2سپس نمک ، فلفل و ادویه را اضافه می کنیم .
  • گام 3گوجه را رنده کرده همراه با ماش به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم کمی پخته شود.
  • گام 4سپس برنجی را که از قبل خورده به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم تا با تمامی مواد به خوبی مخلوط شود.
  • گام 5پس از مخلوط شدن شعله را کم کرده و مقداری روغن به غذا اضافه می کنیم سپس دمکنی را گذاشته تا غذا دم بکشد.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی کوچک : 1 عدد
  • گوشت گوسفندی با استخوان : 40 گرم
  • به متوسط : ¼ عدد
  • هویج : 1 عدد
  • پیاز کوچک : 1 عدد
  • برنج : نصف پیمانه
  • ماش : 150 گرم
  • روغن : یک قاشق غذا خوری
  • ادیوه پلویی : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir