جهت پاک کردن میگو ابتدا سر و پوسته و پاهای آن را جدا کرده سپس با چاقو رگ کمری آن را (که همان دستگاه گوارشی میگو است)خارج می کنیم.پس از آن در صورت تمایل دم میگو را جدا می کنیم.
میگوی تازه دارای مشخصه های زیر می باشد 1.میگو را همراه با پوست خریداری کنیم واز خرید میگوی پوست گرفته شده اجتناب کنیم.2. میگوی تازه باید شفاف و تمیز و انتهای شاخک ها و دست وپاهایش صورتی یا قرمز رنگ باشد.
این غذا وعده مناسبی برای نهار وشام می باشد.
در پخت این غذا در صورت تمایل می توانید به مواد رب هم اضافه کنید.(به دلخواه )
1183 کالری انرژی ، 69/2 گرم پروتئین ، 365 میلی گرم کلسیم ، 8/85 میلی گرم آهن ، 134 میلی گرم ویتامین A در این غذا موجود است.
میگو به عنوان گوشت سفید برای افرادی که محدودیت مصرف گوشت قرمز دارند ، مانند بیماران قلبی - عروقی یا دیابتی ، جایگزین مناسبی می باشد.