منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دلمه پیاز
  • دلمه پیاز
  • دلمه پیاز
  • دلمه پیاز
دلمه پیاز
  • دلمه پیاز
  • دلمه پیاز
  • دلمه پیاز
دلمه پیاز
  • دلمه پیاز
  • دلمه پیاز
  • دلمه پیاز

توضیحات

دلمه پیاز یکی دیگر از انواع دلمه ها می باشد که در ایران سرو می شود. این دلمه خوشمزه را می توانید در تمام فصول تهیه و میل کنید. همانطور که می دانید در ایران دلمه برگ مو معروف ترین دلمه است ولی دلمه پیاز نیز از آن کم نمی آورد و در بین مردم پرطرفدار است. ادویه های مورد نیاز برای پخت این دلمه همانند دیگر دلمه ها می باشد و تنها تفاوت آن پیاز است. دلمه پیاز طبعی گرم و معتدل دارد و برای تمامی مزاج ها مناسب است. از این دلمه می توان به عنوان یک پیش غذا و یا یک وعده غذایی کامل استفاده کرد. طعم این دلمه ملس و شیرین است. شما می توانید بسته به ذائقه شخصی خودتان طعم آن را شیرین و یا ترش انتخاب کنید ولی طعم اصلی آن کمی شیرین است. در حین درست کردن این دلمه باید دقت کنید که پیازها زیاد نجوشد که نرم شوند و ظاهر خود را از دست بدهند. دلمه برگ مو بیشتر در فصل تابستان تهیه و سرو می شود و در فصل زمستان نمی توان آنرا تهیه کرد و دلیل آن این است که برگ مو تنها در فصل تابستان یافت می شود، ولی پیاز چیزی نیست که تنها در یک فصل یافت شود بنابراین این غذا را می توانید در تمام فصول درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پیاز یک آنتی بیوتیک قوی است که از مریض شدن فرد جلوگیری می کند. اگر می خواهید در زمستان سرما نخوردید پیاز میل کنید و میکروب های بدن خود را با این کار بکشید و از بیشتر بیماری ها پیشگیری کنید و خود را در برابر آنها ایمن کنید. دلمه برگ ختمی، دلمه به، دلمه بادمجان، دلمه برگ کلم و… از انواع دلمه ها است که همانند این روش طبخ می شوند. و به طور کلی دلمه پیاز جزو خانواده ی دلمه و کوفته ها می باشد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در ابتدا پیاز را با نمک آبپز کنید و پیازهای پخته شده را از ته فشار بدهید تا لایه‌لایه بیرون بیاید
  • گام 2تهیه مواد میانی :
  • گام 3یک عدد پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 4مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  • گام 5گوشت چرخ‌کرده را به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  • گام 6حدود 1 ق غذاخوری از رب گوجه را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد کمی پخته شوند.
  • گام 7 در انتها برنج و لپه نیم‌پز شده، نمک و جعفری را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
  • گام 8سپس داخل هر لایه از پیاز مقداری از مایه بگذارید و لوله کنید.
  • گام 9لوله های پیاز را داخل قابلمه بر روی هم بچینید.
  • گام 10شکر و سرکه و رب گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید و بر روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید.
  • گام 11در آخر بر روی پیازها بریزید و به دلمه ها زمان بدهید تا کاملا بپزد.

مواد لازم:

  • پیاز : 5 عدد
  • گوشت چرخ شده : 200 گرم
  • لپه : 1 پیمانه
  • برنج : 1 پیمانه
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • جعفری : 1 پیمانه
  • شکر : 1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : 1 یا 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه : 2 قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir