منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ
  • دلمه قارچ با مرغ

توضیحات

دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه ترین نوع دلمه می باشد، این غذا را می توان در دسته پیش غذاها و یا فینگرفودها قرار داد.همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است.به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب می شوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید. دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطان ها در بدن نقش دارد. به علاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماری هایی از جمله دیابت، کم خونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوان ها اثر گذار می باشد. قارچ ها در انواع پلوها و خورش ها توسط افراد به مصرف می رسند. مناسب ترین روش مصرف قارچ در زمینه بهداشتی پخت آن ذکر شده است؛ چرا که با پختن و حتی بخارپز کردن قارچ به جای سرخ کردن می توان بسیاری از خواص و ارزش این ماده را حفظ کرد. باید در تهیه قارچ از بازار برای این نوع غذا قارچ های متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که قارچ استفاده شده در این دلمه از قارچ های خوراکی است و با قارچ های سمی و مضر که باید از آنها اجتناب کرد، تفاوت دارد.

از انواع دلمه های مشابه می توان به دلمه بادمجان, دلمه فلفل دلمه ای , دلمه پیاز, دلمه هویج و دلمه کاهو اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.
  • گام 2سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
  • گام 3بعد از تفت مواد ادویه های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.
  • گام 4چند دقیقه بعد فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
  • گام 5در این بخش قارچ های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.
  • گام 6برای تهیه سس : ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.
  • گام 7سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.
  • گام 8پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • گام 9پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
  • گام 10سپس داخل قارچ های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید .
  • گام 11فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • گام 12قارچ ها را داخل سینی فر بگذارید.
  • گام 1320 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزد. 
  • گام 14دلمه ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • قارچ: نیم کیلوگرم
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • پنیر موزارلا: 200 گرم
  • سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • موادلازم برای سس:
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1 پیمانه
  • کره: 50 گرم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir