دلمه فلفل دلمه ای

دلمه و کوفته , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دلمه فلفل دلمه ای
  • دلمه فلفل دلمه ای
  • دلمه فلفل دلمه ای
  • دلمه فلفل دلمه ای

توضیحات

دلمه یکی از غذاهای معروف در میان مردم کشورهای مختلف است. یکی از خوشمزه ترین و در عین حال پر خاصیت ترین دلمه های موجود، دلمه فلفل دلمه ای است. فلفل دلمه ای از سبزیجاتی است که به دلیل داشتن ویتامین فراوان در اکثر غذاها و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا دارای عطر و طعم فوق العاده ای است و برای افرادی که علاقه ای به طعم این ماده غذایی ندارند مواد داخل آن به گونه ای انتخاب شده که بتواند طعم فلفل دلمه ای را پنهان کند. فلفل دلمه ای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز می باشد و این تنوع رنگی را می توان دلیل جذب افراد به تهیه و مصرف این خوراک دانست. این دلمه را می توان یک نوع خوراک رژیمی نیز معرفی کرد. این دلمه بیشتر در وعده ناهار سرو شده و میل می شود. در تهیه مواد داخل دلمه همواره سعی شده تا پر خاصیت ترین و خوش طعم ترین مواد غذایی استفاده شود. فلفل دلمه ای به دلیل مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد منشا درمان سرما خوردگی محسوب شده و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و نیز رفع یبوست بسیار مفید است. فلفل دلمه ای معمولا در تهیه دیگر خوراک ها نیز به کار می رود و می توان از بازار تهیه کرده و به صورت خام و یا پخته به مصرف رساند.فلفل دلمه ای خود به تنهایی طعم دهنده بسیاری از غذاهاست.
از انواع دیگر دلمه می توان به : دلمه گوجه فرنگی ، دلمه برگ ختمی ، دلمه بادمجان و دلمه کلم برگ اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا برنج را اگر مایل بودید که بهتر پخته شود در آب نمک بگذارید و بعد از مدتی آن را با مقداری آب روی حرارت بگذارید و پس ازآن که آب آن کمتر شد آن را آبکش کرده و سپس دم کنید.
  • گام 2سپس سبزی هایی را که از قبل شسته اید به قطعات کوچکی خرد کنید و آن ها را سرخ کرده و کنار بگذارید.
  • گام 3پیازها را خرد کرده و تفت دهید .
  • گام 4سپس ادویه های لازم را به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید.
  • گام 5سپس پیاز سرخ شده را با گوشت چرخ کرده سرخ کنید تا جایی که رنگ مواد تغییر کند .
  • گام 6سپس نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید.
  • گام 7مقداری آب به مواد اضافه کنید تا بپزند.
  • گام 8در مرحله بعدی سبزی سرخ شده را به گوشت در حال پخت اضافه کنید و بعد مدتی که آب مواد کم شد از روی حرارت بردارید.
  • گام 9سپس برنج را به مواد اضافه کنید و به خوبی آنها را با هم مخلوط کنید.
  • گام 10فلفل دلمه ای را از قسمت بالایی برش دهید و داخل آنها را خالی کنید .
  • گام 11فلفل دلمه ای را با مقداری آب در قابلمه ای بگذارید تا بپزند.
  • گام 12فلفل دلمه ای ها را بعد از سرد شدن با مواد پر کرده و در قابلمه ای بگذارید تا پخته شوند.
  • گام 13بعد از پختن دلمه های شکم پر آنها را در ظرفی چیده و سرو نمایید.
  • گام 14سس دلمه :
  • گام 15۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید.
  • گام 16یک لیوان آب اضافه کنید و به دلخواهتان ادویه و آبلیمو بزنید.
  • گام 17می‌توانید چند آلو و نیز شکر داخل سس بریزید.
  • گام 18زمانی که میخواهید دلمه ها پخته شوند می توانید این سس را داخل قابلمه ریخته و بگذارید همزمان با خود دلمه ها پخته شده و به خورد مواد برود.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • برنج: 200 گرم
  • فلفل دلمه ای: 8 عدد
  • سبزی دلمه: 500 گرم
  • پیاز سرخ شده: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به اندازه لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • سس دلمه :
  • آبلیمو: به میزان لازم
  • شکر (در صورت تمایل) : 1 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • آب : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir