منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خلال پلو
  • خلال پلو
  • خلال پلو
خلال پلو
  • خلال پلو
  • خلال پلو

توضیحات

تمام شهرهای ایران و به طور کلی در تمام کشورها، غذاهای محلی و خاصی وجود دارد که باب طبع مردمان آن ناحیه و منطقه خاص می باشد. غذای خلال پلو نیز از این مستثنی خارج نمی باشد. خلال پلو یکی از غذاهای محلی شهر دامغان، استان سمنان ایران می باشد که البته این منطقه و خطه ایران در طبخ انواع غذاهای خاص و متمایز بسیار غنی و منحصر به فرد می باشد.

البته قابل ذکر است که به دلیل شهرت این غذا شاهد طبخ آن در اقصی نقاط شهرهای ایرانی هستیم. به همین دلیل شاید در مسافرت های خود به شهرهای دیگر ایران این غذا را نیز جز لیست منوهای رستوران های مختلف دیده باشید. چرا که خیال پلو نه تنها در دامغان و سمنان؛ بلکه در سایر شهرهای دیگر ایران نیز با همان طعم لذیذ و خوشمزه آن طبخ می‌ شود و تمام افراد با امتحان آن جزو طرفداران این غذای محلی و خوشمزه خواهند شد.

می توانید این غذای خوشمزه را برای انواع مراسم ها و مجلس های خود آماده کنید و یک غذای خوش آب و رنگ و با تزئین خاص و فوق العاده ای که دارد یک غذای عالی با نقاشی منحصر به فرد را برای میز پذیرایی خود تدارک ببینید. چرا که وجود انواع خلال بادام، خلال پسته، خلال پرتقال، خلال هویج، زعفران و گوشت در این غذا با رنگ های متمایزی که برای تزیین این غذا ایجاد می ‌کند، یک غذای خوش آب و رنگ و متمایز را به دنبال خواهد داشت.

از دیگر انواع پلوهای ایرانی می توان به تاک پلو، پلو اسفناج، قارچ پلو، گل کلم پلو، پلو پیازچه با مرغ، کاری پلو، سبزی پلو با ماهیچه، شیرین پلو و آلبالو پلو اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1خلال پرتقال را با یک پیمانه آب در ظرف ریخته و بر روی حرارت بگذارید.
  • گام 2بعد از جوشیدن، آن را آبکش کنید و ۲ بار این کار را انجام دهید.
  • گام 3برای مرتبه چهارم خلال پرتقال، شکر، کمی آب و زعفران را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از جوشیدن و غلیظ شدن زیر حرارت را خاموش کنید.
  • گام 4سپس خلال بادام را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 5برای آماده کردن خلال پسته نیز فقط لازم است که با ۲ قاشق غذاخوری گلاب به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و بعد آبکش کنید.
  • گام 6در آخر نیز خلال هویج را نیز در آب خیس کنید و با روغن، کمی تفت دهید.
  • گام 7گوشت را چرخ کنید و سپس در یک ظرف به همراه پیاز رنده شده و ادویه ها کامل مخلوط کنید و ورز دهید.
  • گام 8سپس از مواد گوشت به اندازه یک قاشق برداشته و به شکل گردو به شکل قلقلی های کوچک درست کنید و در ماهی تابه سرخ کنید.
  • گام 9در یک قابلمه کمی آب بریزید و کوفته های گوشت آماده شده را در داخل آن ریخته و بگذارید بپزند.
  • گام 10برنج را نیز آماده کرده و بعد از دم کشیدن در دیس بکشید.
  • گام 11کوفته ‌ها و خلال های آماده شده را بر روی برنج ریخته و تزئین نمایید.

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • خلال بادام: ۱۵۰ گرم
  • خلال پسته: ۵۰ گرم
  • خلال هویج: ۱۵۰ گرم
  • خلال پرتقال: ۴۰ گرم
  • گوشت: ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • شکر: ۷۰ گرم
  • روغن مایع: ۱۵۰ گرم
  • آب: نصف پیمانه
  • زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir