منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ
  • تست کاپ

توضیحات

فینگرفود یا همان غذای انگشتی یکی از جذاب ترین سبک های پیش غذا است. شما می توانید با تهیه انواع فینگرفودها از مهمان هایتان پذیرایی کنید. تست کاپ یک فینگرفود خانگی خوشمزه است که می توانید آن را به عنوان عصرانه یا پیش غذا سرو کنید. مواد اولیه این تست کاپ شامل نان تست، روغن زیتون، پنیر خامه ای، خیار شور، سس و جعفری است. این ترکیبات را به دلخواه می توانید تغییر دهید.

تست کاپ ها علاوه بر جذابیت ظاهری خوشمزه نیز هستند. می توانید با تهیه ۲ الی ۴ فینگرفود متفاوت میز پذیرایی خودتون رو زیبا و شیک کنید. یکی از نکات مثبت تست کاپ ها کثیف نشدن ظرف در مهمانی ها است. فینگرفود ها را می توانید برای جشن تولدهای خانوادگی و دوستانه، مهمانی های سلف سرویس، مراسمات نامزدی و عروسی و جشن های مدارس و فارغ التحصیلی دانشگاه تدارک ببینید.

غذاهایی که به صورت فینگرفود و تست کاپ می توانید تهیه کنید:
بادمجان کبابی، میرزاقاسمی، کشک بادمجان، ته چین، کوکو، انواع سوشی، پاستا، مرغ سوخاری، کوفته، سوسیس، فلافل، کالباس، پیتزاهای انگشتی و…

بهتر است مواد تست کاپ را به یک اندازه خرد کنید تا فینگرفود شما ظاهر بهتری به خود بگیرد. تست کاپ ها را بیش از حد از مواد اولیه پر نکنید. زیبایی فینگرفود به سبک بودن آن است. سعی کنید از همه مواد به یک مقدار استفاده کنید تا مزه متفاوتی را خلق کنید. ظاهر تست کاپ بسیار مهم است و اولین چیزی است که به چشم می آید بنابراین فینگرفودها را با ظرافت دیزاین کنید. در تهیه تست کاپ می توانید سینه مرغ ریش ریش شده را جایگزین کالباس کنید.
در آخر اگر به فینگرفود خاصی علاقه دارید حتما آن را در کامنت بگذارید تا دستور تهیه و پخت آن را در سایت خوردنی ها قرار دهیم.از دیگر پیش غذاهای خوردنی ها می توان : میگو پفکی و پاکورا را نام برد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1یک وردنه بردارید و نان های تست تازه را با آن پهن کنید.
  • گام 2لبه های سوخاری شده نان را جدا کنید.
  • گام 3قالب های فینگرفود را با روغن چرب کرده و نان ها را درون قالب کاپ ها قرار دهید و با فشار دست آن ها را به ته قالب بچسبانید.
  • گام 4با برس روی نان ها را با روغن زیتون چرب کنید.
  • گام 5فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  • گام 6قالب های حاوی نان تست را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا نان ها خشک شوند و حالت قالب ها را به خود بگیرند.
  • گام 7نان ها در این مرحله شبیه فنجان می شوند به همین علت به آن ها تست کاپ گفته می شود.
  • گام 8سیر و خیارشور را رنده کرده و با کالباس های خرد شده درون کاسه مخلوط کنید.
  • گام 9روی آن پنیر خامه ای، سس مایونر، جعفری، روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید.
  • گام 10مواد را با هم مخلوط کرده و درون تست کاپ بریزید و نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • نان تست: ۹ عدد
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: ۱ لیوان
  • سیر: ۲ حبه
  • پنیر خامه ای: ۳ قاشق غذاخوری
  • خیار شور: ۲ عدد
  • کالباس: به مقدار لازم
  • جعفری: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir