منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان
  • تارت گوجه و ریحان

توضیحات

تارت گوجه و ریحان یک پیش غذا یا فینگرفود خوش عطر و سبک است که با گوجه، ریحان، آرد سفید، آرد گندم، پنیر چدار و روغن زیتون آماده می شود. این پیش غذای خوشمزه مربوط به کشور ایتالیا می باشد که در نهایت سادگی یک غذای بسیار خوشمزه نیز به حساب می آید. تارت به طور کلی به نوعی از شیرینی فرانسوی گفته می شود که طعم و مزه آن با توجه به مواد تشکیل دهنده آن متفاوت است. مثلا یک سری از تارت ها شیرین هستند و برخی ترش یا حتی شور مزه اند. تارت های معروف معمولا با استفاده از میوه و کاسترد درست می شوند. همانند تارت توت فرنگی، کیوی و ذغال اخته که یک تارت میوه ای، ترش و اشتها آور است. ماده مشترک در همه تارت ها خمیر است. تفاوت تارت با کیک در این است که خمیر تارت پف نمی کند.

تارت گوجه و ریحان بسیار خوش عطر و خوشمزه است. این غذای ساده را می توانید به عنوان صبحانه، عصرانه، پیش غذا یا حتی شام سبک میل کنید. در تهیه این تارت می توانید از پنیر چدار یا ترکیب پنیر موزارلا و پارمزان استفاده کنید. خمیر تارت به راحتی درست می شود. برای تهیه خمیر تارت باید کره یا روغن، آب، شکر، نمک و آرد را طبق دستور العملی که اینجا برایتان قرار داده ایم با یکدیگر مخلوط کنید.

اگر به تهیه پیش غذا و غذاهای سبک علاقه دارید حتما به دستور پخت های قارچ سوخاری با سس پنیر ،جامبو با مرغ ، خاگینه ذرت و بورک گوشت که قبلا در سایت خوردنی ها قرار داده ایم سر بزنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • گام 2سپس آرد سفید، آرد گندم، نمک و ریحان خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • گام 3به مواد آب سرد و روغن زیتون بیفزایید و آن ها را هم بزنید و مایه خمیر مانندی درست کنید. (در صورتی که خمیر فرم نگرفت با قاشق چایخوری مقداری آب اضافه کنید تا زمانی که بشود خمیر را فرم داد. این خمیر نباید خیس و چسبناک باشد)
  • گام 4کمی آرد روی میز، سینی یا تخته ای که قرار است از آن استفاده کنید بپاشید.
  • گام 5خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه پهن کنید.
  • گام 6بزرگی خمیر بستگی به اندازه قالبتان دارد. مثلا برای قالبی به قطر ۲۵ سانتی متر می توانید خمیر را به قطر ۳۰ سانتی متر در بیاورید.
  • گام 7قالب را چرب کرده و خمیر را روی آن بیندازید.
  • گام 8لبه های خمیر را به دیواره قالب فشار دهید و بخش های اضافی آن را ببرید.
  • گام 9اگر در این حین بخش هایی از خمیر از هم جدا شد آن ها را با دست به یکدیگر بچسبانید.
  • گام 10برای جلوگیری از پف کردن خمیر با استفاده از یک چنگال کف خمیر را سوراخ کنید.
  • گام 11خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
  • گام 12پس از پخت آن را خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
  • گام 13پنیر چدار را رنده کرده یک لایه از آن را کف تارت بریزید.
  • گام 14گوجه های خرد یا ورق شده و برگ های تاره ریحان را روی آن قرار دهید.
  • گام 15بنابر ذائقه تان روی مواد نمک و فلفل بپاشید.
  • گام 16تارت را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شود.
  • گام 17سپس آن را خارج کرده و ریحان ها را روی آن بگذارید و پس از خنک شدن سرو کنید.

مواد لازم:

  • آرد سفید: 1 پیمانه
  • آرد گندم: 1 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • ریحان خشک شده : 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 1/3 پیمانه
  • آب سرد: 1/3 پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده: 1 پیمانه
  • برگ ریحان تازه: 1/2 پیمانه
  • گوجه فرنگی: 4-6 عدد
  • نمک : به مقدار کافی
  • فلفل سیاه: به مقدار کافی

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir