منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek
  • بورک گوشت Meat Burek

توضیحات

بورک گوشت Meat Burek یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهای ترکی است. در کشور ترکیه این غذا به عنوان صبحانه، عصرانه و میان وعده سرو می شود. بورک را با انواع ژامبون‌ ها، گوشت قرمز، مرغ و سبزیجات، قارچ و زیتون می توانید در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید. بورک را می توانید در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید. خمیر بورک مهمترین بخش بورک است. این خمیر به نام یوفکا یا فیلو شناخته می شود. این خمیر در همه فروشگاه ها یافت می شود.

شما می توانید متناسب با ذائقه و سلیقه تان مواد را کم و زیاد کنید. اگر مقداری جعفری را جایگزین قارچ کنید طعم غذا بسیار خوشمزه و متفاوت خواهد شد. با توجه به اینکه اگر بخواهید بورک ها را سرخ کنید به یک تابه پر از روغن احتیاج دارید این غذا بسیار پر کالری است. بهتر است بورک سرخ شده را به عنوان شام مصرف نکنید. تهیه خمیر یوفکا در خانه ممکن است اما یک کار پر دردسر و پر زحمت است. بهتر است از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید.

پیچیدن خمیر یوفکای بورک فوت و فن خودش را دارد که ما در سایت خوردنی ها آن را مرحله به مرحله به شما شرح می دهیم:
۱- خمیر یوفکا را فقط زمانی که می خواهید استفاده کنید باز کنید. چون این خمیر در مجاورت هوا به سرعت خشک می شود. اگر خمیرتان خشک بود با برس آغشته به آب کمی آن را خیس کنید.
۲- مقداری کره ذوب کرده با زعفران مخلوط کنید. با یک برس مخلوط را روی خمیر یوفکا بمالید.
۳- مقدار مایه را روی یک قسمت از خمیر بگذارید. دقت کنید که مایه را وسط یا خیلی انتها یا ابتدای خمیر نگذارید. دو طرف خمیر را روی مایه تا زده و آن را رول کنید.

کشورهای حاشیه دریای مدیترانه همچون ترکیه و سوریه، لبنان و یونان نیز طبع و سلیقه غذایی مشابه ما ایرانی ها دارند. آن ها از خوردن انواع کباب و خورش های پر ادویه و لقمه های گوشتی لذت می برند. اگر به تازگی قصد سفر به ترکیه دارید بهتان توصیه می کنیم مقاله ۱۰ غذایی که باید در ترکیه امتحان شوند را از دست ندهید.

اگر از آشپزی ترکیه لذت می برید سری به کوفته ازمیر با سس، آدانا کباب، نان آچما و سالاد ترکی که دستور تهیه آن را قبلا در خوردنی ها قرار داده ایم بزنید و لذت ببرید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیاز خرد شده را سرخ کنید. به آن زرد چوبه و رب اضافه کرده و با هم تفت دهید.
  • گام 2وقتی رب از خامی درآمد مقداری گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت دهید.
  • گام 3در تابه ای دیگر قارچ ها را با مقداری کره و نمک سرخ کنید.
  • گام 4قارچ ها را روی گوشت بریزید و با هم کمی تفت دهید.
  • گام 5ذرت پخته یخ زده را نیز در تابه ای جدا تفت دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
  • گام 6ذرت را نیز با مواد کمی سرخ کنید تا مایه بورک آماده شود.
  • گام 7یک ورق یوفکا را باز کنید مایه بورک و پنیر پیتزا را روی آن بریزید.
  • گام 8بورک ها را ببندید و در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید.
  • گام 9بورک های سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
  • گام 10سپس آن ها را با ماست، سس یا سالاد و نوشیدنی سرو کنید.

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا مثلثی: ۱۰ ورق
  • گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
  • قارچ:۱۰۰ گرم
  • ذرت پخته یخ زده: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • کره: به مقدار لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir