بریانی مرغ کویتی

پلو , خوراک , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی
  • بریانی مرغ کویتی

توضیحات

بریانی مرغ کویتی یک غذای خوشمزه و سنتی عربی است. یک غذای سنگین و مقوی است که در ماه رمضان سرو می شود. این غذا برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است.
بریانی مرغ بخاطر داشتن مقدار زیادی کربوهیدارت، پروتئین و چربی غذای کاملی است. این غذا را می توانید همراه با سالاد شیرازی یا سالاد فصل سرو کنید. اگر این غذا را برای وعده سحری خود سرو می کنید شربت آبلیمو یا سنکنجبین کم شکر را فراموش نکنید. نوشیدن عرق بیدمشک همراه با این غذا بسیار دلچسب است. اگر کمی سبزی خوردن و ترشی داشته باشید که دیگر عالی است.


فوت و فن پخت بریانی مرغ کویتی
۱- بهتر است به جای روغن مایع یا جامد از کره استفاده کنید.
۲- بریانی اصالتا یک غذای پرادویه و بسیار تند است. اما اگر تندی با مذاق شما چندان سازگار نیست پس از آب کردن کره مقداری برگ بو را همراه با پیاز تفت بدهید تا عطر غذا بهتر شود و دیگر لازم نباشد از ادویه های تند استفاده کنید.
۳- از زردچوبه و کاری برای تهیه این غذا حتما استفاده کنید.
۴- برای تزئین پلو این غذا از کشمش سرخ شده استفاده کنید.
۵- اگر دوست داشتید این غذا را به شیوه عربی طبخ کنید لازم نیست برنج آن را دم کنید. همین که به مدت ۲۰ دقیقه در آب مرغ یا گوشت بپزید کافی است.
۶- افزودن مقداری زعفران دم داده به برنج این غذا ، آن را خوش عطر و خوش بو و لذیذ می کند.
۷- سیر از واجبات این غذا است. اما اگر قصد طبخ این غذا به عنوان سحری را دارید بهتر است سیر را از مواد اولیه این غذا حذف کنید.

از انواع دیگر پلو می توان به : ته چین ماهیچه ، سبزی پلو با ماهیچه ، ته چین با گوشت و پلو اسپانیایی اروز تاپادو اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا به ازای هر پیمانه برنج، 1.5 پیمانه آب بریزید.
  • گام 2برای 400 گرم برنج، 1.5 قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق چای خوری نمک استفاده کنید.
  • گام 3زمانی که آب برنج کشیده شد و شما در ظرف را برای دم کردن برنج گذاشتید، وقت آن است که بریانی مرغ را آماده کنید.
  • گام 4تابه نچسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و بقیه کره را داخل آن بریزید.
  • گام 5پس از ذوب شدن کره، پیازهای خرد شده را که بهتر است به صورت خلالی خرد شده باشند را حدود 5 دقیقه در کره تفت بدهید تا کاملا طلایی شوند.
  • گام 6فیله های مرغ یا تکه های مرغ را که از قبل برش داده اید، داخل پیاز تفت دهید.
  • گام 7بعد از عوض شدن رنگ گوشت، زنجبیل و زردچوبه و سایر ادویه ها را حدود یک دقیقه با مرغ و پیاز حرارت دهید.
  • گام 8حالا به صورت همزمان حبه های عصاره مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجه فرنگی را روی مرغ ها بریزید.
  • گام 9یک چهارم قاشق مرباخوری نمک هم به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم با یکدیگر ترکیب شوند و طعم همدیگر را بگیرند.
  • گام 10بعد از 10 دقیقه، شعله را خاموش کنید و 2 قاشق غذاخوری از زعفران را داخل تابه مرغ بریزید.
  • گام 11حرارت دادن زیاد زعفران باعث از دست رفتن عطر آن می شود.
  • گام 12به همین دلیل هم باید پس از خاموش کردن شعله، به سایر مواد اضافه شود.
  • گام 13حدود 3 قاشق غذاخوری از برنج دم کشیده را داخل بقیه زعفران دم کرده بریزید و کمی برنج زعفرانی برای تزئین غذای خود آماده کنید.
  • گام 14سپس برنج را در ظرفی کشیده و برنجب زعفرانی را نیز روی آن و لابه لای آن نیز بریزید.
  • گام 15و در نهایت مرغ پخته شده در سس مخصوص را در وسط برنج قرار دهیهد و نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • مرغ (متوسط) : 1عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • کره : به میزان لازم
  • زعفران (آبکرده) : به میزان لازم
  • آبلیمو : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • پیاز : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای : 1 عدد
  • پودر سیر : 2 قاشق مرباخوری
  • سیب زمینی : به میزان لازم
  • پوره گوجه فرنگی : نصف لیوان
  • برنج : 4 پیمانه(یا 400 گرم)
  • زنجبیل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • عصاره مرغ : 2 عدد
  • ماست : نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir