بروسکت گوجه فرنگی

پیش غذا , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی
  • بروسکت گوجه فرنگی

توضیحات

بروسکت گوجه فرنگی یکی از غذاهای بین المللی است و زادگاه آن ایتالیا است. این بروسکت به عنوان یک پیش غذای خوشمزه در جهان شناخته شده است. شاید در وهله ی اول فکر کنید چون این پیش غذای بین المللی است باید تهیه و مواد اولیه آن سخت و زیاد باشد ولی اینگونه نیست و با استفاده از گوجه فرنگی و نان تست و چند ماده افزودنی ساده آماده می شود. تهیه این پیش غذا بسیار سریع و آسان است به همین دلیل به پیش غذای انگشتی معروف شده است. ظاهر این پیش غذا بسیار ساده و زیبا است به طوری که فرد را به خوردن آن تشویق می کند و همین طور میل و اشتیاق فرد را به دیدن غذای اصلی زیاد می کند. شما می توانید از این بروسکت به عنوان پیش غذای میز خود استفاده کنید و از یک غذای اصلی ایران بهره ببرید و ادغام این دو در کنار هم سفره ی شما را بیش از اندازه جذاب و خیره کننده می کند. شما می توانید با استفاده از بروسکت گوجه فرنگی به عنوان پیش غذا در میز خود دو فرهنگ متفاوت را در کنار هم بیاورید و یک روز زیبا را در کنار خانواده داشته باشید. برای تهیه این غذا بهتر است از گوجه فرنگی های کوچک که نام دیگر آن گوجه فرنگی گیلاسی است استفاده کنید. بروسکت گوجه فرنگی یک پیش غذای مقوی است که برای کودکان نیز بسیار مناسب است. گوجه فرنگی مورد نیاز در این پیش غذا دارای ماده ای است که می تواند از سرطان جلوگیری کند. در نتیجه تنها یک پیش غذای ساده نیست بلکه خاصیت های دیگری نیز دارد. ما در این پست تلاش کرده ایم ساده ترین دستور پخت آن را برای شما شرح دهیم پس در ادامه با ما همراه باشید. از انواع دیگر پیش غذا می توان به : رول عدسی ، تست کاپ ، پاکورا و شامی رودباری اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1در ابتدا گوجه ها را با فلفل و نمک ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کمی پخته شوند.
  • گام 2بر روی نان تست و یا نان باگت کمی روغن زیتون و سپس کمی سس پستو بزنید.
  • گام 3در مرحله بعد پنیر و سپس گوجه های پخته شده را قرار دهید.
  • گام 4برای تزئین این بروسکت می توانید از چند برگ ریحان تازه نیز استفاده کنید.

مواد لازم:

  • نان باگت و یا نان تست : ۱۲ برش
  • گوجه فرنگی ریز : ۲۴ عدد
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • برگ ریحان تاره : به میزان لازم
  • پنیر پارمسان :به میزان لازم
  • سس پستو : دو قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir