منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر
  • بادمجان شکم پر

توضیحات

بادمجان شکم پر (لونگی بادمجان) یک خوراک خوشمزه است که مواد اصلی آن بادمجان و گوشت است. این خوراک یکی از غذاهای خوشمزه استان گیلان است.همان طور که می دانید با بادمجان انواع و اقسام غذاهای خوشمزه را می توان تهیه کرد مخصوصا مردم شمال ایران که در تهیه انواع غذاها با بادمجان درجه استادی در این زمینه را دارا می باشند. هر آنچه که با بادمجان تهیه شود خوشمزه است و تنوع غذایی این ماده غذایی بسیار بالاست از جمله این غذاها می توان به کوکو بادمجان، خوراک گوشت و بادمجان،قیمه بادمجان با عدس و کلم، دلمه بادمجان و کشک بادمجان اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا بادمجان را پوست کنده و یک شیاری را در آن ایجاد می کنیم و به آن مقداری نمک اضافه کرده و می گذاریم کنار تا تلخی آن گرفته شود.
  • گام 2سپس در قابلمه ای مقداری آب ریخته و می گذاریم تا جوشش بیاید.
  • گام 3پس از جوش آمدن بادمجان ها را در آن ریخته تا کمی آب پز شوند.
  • گام 4پس از اینکه آب پز شدند از قابلمه خارج کرده در ظرفی قرار می دهیم تا آبش گرفته شود.
  • گام 5سپس دو گردو آسیاب شده ، پیاز و رب آلوچه را کاملا با هم مخلوط می کنیم ، تا یکدست شود.
  • گام 6مخلوط حاصل را داخل بادمجان ها قرار داده و سپس بادمجان ها را با روغن سرخ می کنیم.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط : 4-6 عدد
  • گردوی خرد شده : 200-250 گرم
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • رب آلوچه : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • گلپر : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir