منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
انار پلو
  • انار پلو

توضیحات

انار پلو یه غذای سنتی از شیراز است که در شب یلدا تهیه شده و مورد استفاده قرار می گیرد در اینجا دستور تهیشو براتون گذاشتیم تا اگه دوست داشتین تهیه کنید و لذت ببرید.و البته قزوینی های عزیز هم انار پلویی شبیه به این دارند با کی سری تفاوت های جزئی به این صورت که از مرغ استفاده نمیکنند و ترکیب غذایی برنج، کشمش، خلال پسته و انار است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1سینه های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمک و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کنید.
  • گام 2برنج خیسانده شده را در آب جوش به همراه نمک ریخته و وقتی برنج نرم شد، آن آبکش کنید.
  • گام 3پیاز داغ، مرغ، گشنیز، خلال پسته، امار و اندکی نمک را در تابه ای ریخته و تفت دهید.
  • گام 4مخلوط را لابه لای برنج در قابلمه ریخته و 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
  • گام 5مخلوط روغن و زعفران را روی پلو دهید و سرو کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ : 2 عدد
  • پیاز خرد کرده : 1 عدد
  • زردچوبه : نیم قاشق چایخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • برنج : 300 گرم
  • پیازداغ : 2 قاشق سوپ خوری
  • گشنیز خردکرده : 150 گرم
  • خلال پسته : 90 گرم
  • دانه انار : 1 پیمانه
  • روغن : به میزان لازم
  • زعفران حل کرده : 3 قاشق سوپ خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir