منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
امگشت پلو
  • امگشت پلو

توضیحات

امگشت پلو و یا مگشت پلو، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ جنوبی، خوزستان می باشد. عطر و طعم این پلوی معروف بسیار فوق العاده بوده و می توانید از انواع ادویه ها برای تندتر کردن طعم آن استفاده کنید.

امگشت پلو ترکیبی از مزه های مختلف بوده که یک نوع غذای خوشمزه و پرطرفدار می باشد. می توانید از تن ماهی نیز در طبخ این غذای جنوبی به جای ماهی نیز استفاده کنید. این پلوی خوشمزه و مقوی را برای وعده ناهار و یا شام به راحتی در منزل طبخ کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه جنوبی می توان به گمنه، مچبوس مرغ، نافله خوزستانی، قلیه میگو، مفطح، کپه، قلیه دزفولی، دو پیازه میگو و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.
  • گام 2سپس سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه و تفت دهید.
  • گام 3ماهی خرد شده و سبزی ماهی را نیز به مواد اضافه و سرخ کنید.
  • گام 4در آخر نیز گردو خرد شده، گرد لیمو و ادویه ها را اضافه و تفت داده و حرارت را خاموش کنید.
  • گام 5کشمش را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید.
  • گام 6سپس کشمش را آبکش کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید تا پف کند.
  • گام 7برنج را با مقدار ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.
  • گام 8در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
  • گام 9سپس برنج را داخل آب ریخته و کمی صبر کنید تا برنج نرم شود.
  • گام 10سپس برنج را آبکش کرده و در کف قابلمه یک نان لواش برای ته دیگ بگذارید.
  • گام 11یک لایه برنج و مقداری از مواد ماهی در قابلمه بریزید تا برنج و مواد تمام شود.
  • گام 12برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا آماده شود.
  • گام 13کشمش های تفت داده شده را نیز برای تزیین بر روی برنج در دیس بریزید.  

مواد لازم:

  • برنج: ۲ پیمانه
  • ماهی: ۳۰۰ گرم
  • سبزی ماهی (شنبلیله و گشنیز): ۲۰۰ گرم
  • کشمش: نصف پیمانه
  • سیر: ۳ حبه
  • گردو: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • گرد لیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir