توضیحات
آبگوشت کشک یکی از غذاهای اصیل و سنتی است که در استان های اراک، اصفهان، آذربایجان غربی و لرستان تهیه می شود. به این غذا در زبان ترکی قورت شورباسی نیز گفته می شود. آبگوشت کشک را می توان به عنوان ناهار یا افطار در ماه رمضان سرو کرد. این غذا مخصوص زمستان است و در فصول سرد سال بسیار می چسبد. مواد اولیه برای تهیه این آبگوشت :گوشت گوسفندی، سیب زمینی، کشک و نخود است.
به این آبگوشت می توانید بادمجان یا چغندر قند نیز بیفزایید. برای دیزاین آبگوشت کشک می توانید از پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ استفاده کنید.
برای اینکه یک آبگوشت جاافتاده و خوشمزه داشته باشید به نکات زیر توجه کنید:
۱- یکی از رمز و رازهای پخت یک آبگوشت کشک معرکه این است که آن را روی حرارت ملایم و برای مدت طولانی بپزید.
۲- نمک گوشت را در همان ابتدا به آن اضافه نکنید. زیرا گوشت را تیره و دیرپز می کند.
۳- آبگوشت کشک را در دیگ دیزی بپزید که با حرارت ملایم و یکنواخت حسابی خوشمزه شود.
۴- می توانید پوست سیب زمینی را تمیز بشوید و آن را با پوست به آبگوشت اضافه کنید.
۵- اگر تمایل به استفاده از دنبه در آبگوشت دارید بهتر است آن را با نمک بکوبید و در آبگوشت بریزید.
۶- پیاز را خرد نکنید زیرا آبگوشت لیز می شود. و پس از پخت آبگوشت پیاز را از آن خارج کنید.
۷- در تهیه آبگوشت کشک می توانید از رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خشک شده به جای گوجه استفاده کنید.
ما در خوردنی ها دستور پخت غذاهای سنتی و اصیل ایرانی را جمع آوری می کنیم. اگر به تهیه و پخت آبگوشت علاقه دارید می توانید انواع و اقسام مدل های این غذای شگفت انگیز و خوشمزه را در سایت خوردنی ها پیدا کنید. حتما به دستور تهیه آبگوشت به و گردو، آبگوشت کلم قمری و آبگوشت زابلی سر بزنید. پشیمان نخواهید شد.