آبگوشت لیمو عمانی

آبگوشت , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی
  • آبگوشت لیمو عمانی

توضیحات

آبگوشت لیمو عمانی یکی از غذاهای سنتی مردم استان همدان است. طبق سنت قدیمی مردم همدان در شب عید نوروز آبگوشت تهیه می کنند. آبگوشت یکی از غذاهای سنتی مردم ایران است که تقریبا هر شهری برای خود یک طرز تهیه خاص از آن را دارد. چیزی که در تمامی آبگوشت ها مشترک است گوشت، سیب زمینی و نخود است که در تمامی آنها یافت می شود اما بقیه موادی که در آن اضافه می شود بنا به ذائقه مردم آن شهر متغیر است. از جمله آبگوشت های شهرهای دیگر می توان به آبگوشت به، آبگوشت بوقلمون، آبگوشت قنبید و آبگوشت زابلی اشاره کرد. لیمو عمانی در واقع خشک شده همان لیمو ترش های کوچکی ست که در تابستان از آنها آبلمیو تهیه می شود. لیمو عمانی معمولا به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود.لیمو عمانی تازه رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است. لیمو عمانی معمولاً در طبخ خورش‌های ایرانی چون قرمه سبزی و قیمه استفاده می‌شود. آنها را پیش از ریختن در غدا سوراخ کرده، شکسته یا خرد می‌کنند. در کشورهای دیگر گاهی نیز آنها را به‌صورت گرد کوبیده و به خوراکهای برنجی می‌افزایند. مثلاً در خوراک خلیجی پرادویه‌ای با نام بهارات یا کبسا. از این محصول در کشورهای عرب همسایه همچون عراق، کویت و بحرین نیز استفاده می‌شود.
گفته می‌شود برای پرهیز از تلخ شدن غذا بهتراست پیش از افزودن آن به غذا تخم‌های آنرا درآورد. در ضمن وقتی درسته در غذا انداخته می‌شود محل تجمع روغن شده و خوردن آن توصیه نمی‌شود. در طب سنتی برای لیمو عمانی آثار دارویی مقوی معده، ضد نفخ، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مسکّن سردرد و رفع کنندهٔ علایم سرفه و سرماخوردگی قایل بوده‌اند. این ماده غذایی ویتامین ث بالایی داشته و برخی منابع آنرا به عنوان یک کاهنده فشار خون (به‌صورت دم‌کرده) و حتی چربی خون توصیه می‌کنند. خوردن دم ‌کرده آن اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم‌ کرده آن با عسل یا نبات پیشنهاد می ‌شود.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا تمامی مواد در بالا به جز سیب زمینی را در قابلمه ریخته و با هم مخلوط می کنیمو اجازه می دهیم تا با هم پخته شوند.
  • گام 2به مقدار کافی آب ریخته به صورتی که آب بالاتر از مواد باشد.هر چه آب بیشتر باشد بهتر است .
  • گام 3ابتدا شعله را زیاد کرده و اجازه می دهیم تا آب داخل قابلمه به جوش آید ، پس آز آن شعله را تا جایی که امکان دارد کم می کنیم و می گذاریم تا با شعله کم مواد به خوبی پخته شود.
  • گام 4هر از چند گاهیی به مواد در حال پخت نگاه می کنیم و زمانی که تقریبا پخته شد سیب زمینی را اضافه می کنیم.
  • گام 5سیب زمینی ها را به مواد اضافه کرده و می گذاریم بپزد.
  • گام 6در نهایت پس از پخت کامل سیب زمینی غذای شما آماده است.ولی باز هم تمامی مواد داخل ابگوشت را چک کنید که کامل پخته باشد پس از آن می توانید غذا را سرو کنید.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله : 500 گرم
  • نخود : نصف پیمانه
  • سیب زمینی متوسط : 3 عدد
  • سیر : به مقدار لازم
  • هویج : 2 عدد
  • گوجه فرنگی : 2 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • لیمو عمانی : 2 عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir