منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه
  • گریل چیکن پنه

توضیحات

گریل چیکن پنه یا پاستای مرغ کبابی یک غذای ایتالیایی محبوب است. از آن جا که انواع پاستا و پنه در ایران بسیار معروف شده اند تصمیم گرفته ایم دستور تهیه این غذای خوشمزه را آموزش دهیم. پنه نوعی پاستای لوله ای شکل ایتالیایی است که دو سر آن به صورت اُریب بریده شده باشد.
هر پاستایی بنا به شکل و اندازه‌ خود سُس متفاوتی می‌خواهد. برای انواع لوله‌ای شکل پاستاها باید سس‌های غلیظ‌‌تری آماده کنید. برای پاستاهای نازک مثل اسپاگتی‌ها و ماکارونی‌های معمولی سُس‌های رقیق‌تر با روغن و گوجه فرنگی رنده شده مناسب‌تر است.
نکات مهم تهیه پاستا
۱-پاستا را روی حرارت بالای گاز بپزید.
۲-هنگام جوش آمدن آب که اقدام به ریختن پاستاها در آبجوش می کنید. دقت کنید که شعله گاز بالا باشد و جوشیدن آب پس از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. یک دقیقه بعد با چنگال پاستاها را هم بزنید تا رشته ها نرم شوند. برای جلوگیری از چسبیدن رشته ها باز هم هم زدن را در طول مدت پخت تکرار کنید.
۳- پاستا را بیش از حد نجوشانید. پاستا نباید زیاد نرم و شفته شوند. جوشاندن زیاد پاستا را له می کند.
۴- یک الی ۲ دقیقه مانده به پایان زمان پخت (معمولا روی بسته بندی درج می شود) بهتر است آن را تست کنید. یک پاستا را از آب بیرون آورده و زیر دندان تست کنید. نرم بودن اطراف پاستا و سفت بودن وسط آن نشان دهنده پخته بودن آن است.
۵- پاستا را بعد از ریختن در آبکش زیر آب نگیرید. چون باعث از بین رفتن طعم نشاسته ای آن می شود.
۶- برای خوشمزه تر کردن پاستا مقداری پنیر پارمزان روی آن ها رنده کنید. این کار باعث خوشمزه تر کردن آن ها می شود.

از انواع دیگر پاستا می توان به : گراتن پاستا ، فتوچینی با شیر و پنیر ، پاستا لیمویی با اسفناج و ماکارونی و خامه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1سینه مرغ کوبیده شده را به نمک و فلفل و روغن زیتون آغشته کرده و روی گاز یا درون فر کباب کنید.
  • گام 2بعد از اینکه مرغ پخته شد آن را به ورقه های نازک تبدیل کنید.
  • گام 3یک تابه بردارید و سیرهای خرد شده را همراه با روغن در آن تفت دهید.
  • گام 4سپس به آن رب گوجه فرنگی افزوده و با نصف لیوان آب مخلوط کنید.
  • گام 5حرارت را زیاد کنید و تا به جوش آمدن آن صبر کنید.
  • گام 6پس از اینکه سس به جوش آمد حرارت را کم کرده و مقداری پنیر چدار، جعفری و ریحان خرد شده، نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود.
  • گام 7پاستا را همراه با روغن و آبجوش بپزید. (طبق دستور روی بسته)
  • گام 8در حالت نیم پز آبکش کنید.
  • گام 9پاستا آبکش شده را به سس بیفزایید و با آن مخلوط کرده و در ظرف غذا سرو کنید.
  • گام 10سپس آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ:۲ قطعه
  • پاستا (مدادی شکل(پنه)): ۱ بسته
  • پنیر چدار:۴ ورق
  • سیر:۲ حبه
  • رب گوجه ‌فرنگی:۲ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون:به مقدار لازم
  • جعفری (ساطوری شده):۳ قاشق غذا خوری
  • ریحان: به مقدار لازم
  • زعفران آب کرده (اختیاری): ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir