منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی
  • لازانیا زیتی

توضیحات

لازانیا زیتی یک لازانیا سنگین و خوشمزه است که با سه مدل پنیر تهیه می شود. برای درست کردن این غذا به پاستای زیتی، پنیر خامه ای ریکوتا، پنیر پارمزان و پنیر موتزارلا نیاز دارید. زیتی نوعی پاستای لوله ای شکل، ریز و توخالی است که همراه با گوشت و سوسیس و پنیر به صورت لایه لایه در فر پخته می شود.
فوت آشپزی برای پخت یک لازانیای زیتی خوشمزه استفاده از ادویه ایتالیایی است. اگر این ادویه را در دسترس ندارید اصلا نگران نباشید با نصف قاشق چای خوری آویشن و ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک می توانید غوغا به پا کنید.
پنیر ریکوتا
این پنیر از شیر گاو درست می شود و غنی از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین‌هاست. پنیر ریکوتایی که در لازانیای زیتی استفاده می شود دارای بافتی نرم، خامه ای ، لطیف و بویی مطبوع است. مزه این پنیر شیرین است. از این پنیر برای تهیه انواع دسرها همچون تارت، پن کیک و چیزکیک استفاده می شود. ریکوتا چندان چرب نیست. یک بسته پنیر حدود ۵۱۷ میلی گرم کلسیم و ۵۲ گرم پروتئین دارد. استفاده از ریکوتا در سس باعث افزایش غلظت آن ها می شود. این پنیر را می توانید بر روی انواع اسپاگتی امتحان کنید.

نکات طلایی پخت لازانیای زیتی

  • یکی از رمز و رازهای پخت لازانیا زیتی این است که به کف ظرف و دیواره های ظرف فر مقداری روغن یا کره بزنید تا لازانیا به راحتی از آن جدا شود.
  • فر را نیم ساعت قبل از شروع پخت روشن کنید تا گرم شود.
  • لازانیا را در طبقه وسط فر قرار دهید. بهترین دما برای پخت لازانیا ۱۸۰ درجه سانتی گراد است. با توجه به محتویات لازانیا می توانید دمای فر را کم و زیاد کنید.
  •  می توانید روی ظرف لازانیا را با فویل بپوشانید سپس ۱۰ دقیقه پیش از آماده شدن فویل را بردارید و آن وقت دوباره لازانیا را در فر قرار دهید. این کار به طلایی شدن پنیر آن بسیار کمک می کند.

از انواع دیگر پاستا می توان به : پاستا پنه با سس آرابیاتا ، پاستا لیمویی با اسفناج ، ماکارونی و ماکارونی و خامه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ظرفی پر از آب را در حالت جوش قرار دهید و یک قاشق سوپ خوری نمک در ازای هر دو لیتر آب اضافه کنید.
  • گام 2بعد پاستا را اضافه کنید و تا جایی که قابل جویدن باشد بجوشانید اما اجازه دهید هنوز کمی دارای سفتی باشد.
  • گام 3حالا پاستا را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
  • گام 4سپس کمی روغن زیتون بر روی آن بریزید تا در حین اینکه سرگرم تهیه سس می باشید پاستا به هم نچسبد.
  • گام 5یک قاشق سوپخوری روغن زیتون را بر روی یک تابه بزرگ بریزید و شعله اجاق را زیاد کنید.
  • گام 6سوسیس و یا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید اگر از سوسیس استفاده می کنید هر کدام از تکه های بزرگ را همین که در حال سرخ شدن به رنگ قهوه ای بر می گردد جدا کنید.
  • گام 7از تفت دادن زیاد سوسیس یا گوشت چرخ کرده بپرهیزید.
  • گام 8زمانی که گوشت تقریبا قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  • گام 9در حدود 4 یا 5 دقیقه ادامه دهید تا وقتی که رنگ پیاز طلایی شده و بعد مایل به قهوه ای شود.
  • گام 10سپس سیر، رزماری، ریحان، ادویه ایتالیایی و فلفل قرمز خشک و خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا با هم ترکیب شوند.
  • گام 11یک دقیقه دیگر حرارت دهید و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • گام 12شعله را کم کرده و صبر کنید تا آرام مواد بپزد.
  • گام 13فر را با دمای 180 درجه سلسیوس گرم کنید.
  • گام 14بر روی سینی فر، یک لایه نازک از سس را پخش کنید.
  • گام 15سپس نیمی از پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای را بر روی سطح ظرف بصورت نقطه نقطه پخش کنید.
  • گام 16با ملاقه مقداری از سس را بر روی پاستا ریخته به خوبی مخلوط کنید و بعد روی سینی فر روی مواد قبلی بریزید.
  • گام 17باقیمانده سس را بر روی لایه پاستا بریزید، مانند قبل پنیر ریکوتا یا خامه ای را بصورت نقطه نقطه، پنیر موتزارلا و پنیر پارمزان را نیز به سرتاسر پاستا اضافه کنید.
  • گام 18صبر کنید تا حدودا 20 دقیقه بپزد و سطح غذا طلایی رنگ شود.
  • گام 19پس از پخت از داخل فر در آورده و نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • پاستا زیتی (لوله ای) : 450 گرم
  • گوشت چرخ کرده یا تکه های بزرگ سوسیس : 450 گرم
  • سس گوجه فرنگی : 900 گرم
  • پنیر موتزارلا رنده شده : 220 گرم
  • پنیر ریکوتا یا خامه ای : 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان : 1 پیمانه
  • پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
  • سیر خرد شده : 2 تا 3 حبه
  • ادویه ایتالیایی : 1 قاشق سوپخور
  • فلفل قرمز خشک و خرد شده : ½ قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir