توضیحات
کیک مرغ همانطور که می دانید یک پیش غذاست که شباهت های زیادی به سالاد الویه دارد ولی خوب از یک جهت هایی نیز متفاوت است و آن هم مواد آن است و نوع تهیه آن که باعث شده از سالاد الویه متمایز شود.کیک مرغ بر دو نوع است یک مدل آن به صورت سرد سرو می شود و باید در یخچال گذاشته شود تا طعم مطلوب به دست آید و نوع دیگر نوعی است که در فر و ماکروفر تهیه می شود که واقعا شبیه کیک است ولی از نوع گرم آن به حساب می آید.که شاید کمتر کسی با آن آشنا باشد..در این نوع غذا بر خلاف سالاد الویه از سیب زمینی استفاده نمی شود و ماده اصلی آن همانطور که از اسمش پیداست مرغ است و اینکه برای تهیه آن از نان تست نیز استفاده می شود.نان تُست یا نان برشتی نوعی نان ورقه شده انگلیسی است که با قرار دادن آن در مقابل حرارت، برشته شدهاست.این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعدهٔ صبحانه مصرف میشود. همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند ین نوع نان به کار میرود. معمولاً روی نان تست کره یا مارگارین میمالند که این کره با حرارت نان تست شده آب میشود و جذب نان میگردد.نان تست را میتوان با مربا و مارمالاد مصرف نمود که بخش اصلی یک صبحانه انگلیسی را تشکیل میدهند. از نان تست برای تهیهٔ انواعساندویچ هم استفاده میشود.میتوان نان تست را به صورت تکههای ریز کرده و به آن ادویهجات و انواع چاشنی اضافه کرد. از این تکههای نان تست مزه دار، در انواع سالادها یا دیگر خوراکها استفاده میشود.این نان جزو نانهای وارد شده به سفره ایرانی است که مصرف آن رایج نشده است. در ایران برای خوردن صبحانه با پنیر، کره و مربا یا عسل یا تهیه ساندویچ استفاده میشود.توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.این غذا برای مهمانی هایی که به عنوان عصرانه برگزار می شود بسیار مناسب است.از انواع دیگر پیش غذاها می توان به سالاد ترکی ، پنکیک گوشت ، سالاد روسی و شامی کباب اشاره کرد.