کپه
  • کپه
  • کپه
کپه
  • کپه
  • کپه

توضیحات

کپه یک غذای عربی است وبسیار ظاهر زیبا و جالبی دارد با وجود اینکه جز غذاهای سرخ کردنی محسوب میشود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند. خمیری که در این غذا از برنج پخته آماده می‌شود، آن را بسیار متفاوت از غذاهای روزمره می‌کند و انسجام این غذا به شکلی است که انگار غذا به همراه پنیر پیتزا آماده شده و به همان لذیذی است.در حال حاضر این غذا در خطه جنوب کشور و توسط هموطنان خوزستانی نیز تهیه می شود و به دلیل نزدیکی به کشور های عربی جزء غذاهای محلی این منطقه نیز شده است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا برنج یا بلغور گندم را با آب فراوان به صورت شفته می پزیم تا جایی که آب آن کامل کشیده شود. بعد از خنک شدن آن را داخل یخچال می گذاریم تا در زمان لازم از آن استفاده کنیم.
  • گام 2در ظرف دیگر پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم.
  • گام 3سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تفت می دهیم.
  • گام 4جعفری خرد شده ، کشمش ، نمک و ادویه را اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت کامل بپزد.
  • گام 5سپس خمیری را که از برنج به دست آمده رادر یخچال می گذاریم تا سرد شود به مدت 2 ساعت
  • گام 6خمیر را از یخچال درآورده به شکل و اندازه های دلخواه در می آوریم ،درون آن را گود کرده یک قاشق غذاخوری از مواد آماده کرده را درون گلوله برنجی می گذاریم و آن را گرد می کنیم تا مواد پوشیده شود.
  • گام 7در نهایت گلوله های پر شده را در روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ می کنیم.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • برنج یا بلغور گندم : ⅖ پیمانه
  • روغن مخصوص سرخ کردن : به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده : 120 گرم
  • جعفری : نصف پیمانه
  • کشمش : نصف پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir