توضیحات
کوکو مرغ و قارچ یک کوکوی خوشمزه و مقوی می باشد که از ترکیب قارچ و مرغ می توانید آن را تهیه کنید. این غذا علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد به راحتی تهیه می شود. در صفحات قبل طرز تهیه برخی از کوکو ها شامل: کوکو سیب زمینی، اشپل کوکو ، کوکو پاغازه و کوکو گردو را برایتان توضیح دادیم. حال در این صفحه شما را با دستور پخت یک کوکوی جدید آشنا می کنیم. یکی از موادی که در این غذا استفاده می شود قارچ است شاید خیلی از شما طعم قارچ را دوست نداشته باشید اما خوب است که از خواص این ماده مفید با خبر شوید تا شاید نظرتان راجع به این ماده مقوی تغییر کند. شاید برایتان جالب باشد که اولین بار چینی ها از قارچ به عنوان یک دارو استفاده می کرده اند و به خاصیت دارویی آن پی برده اند. پس از آنها افراد طبقه بالای کشور های روم و یونان از آن در آشپزی های خود بهره می بردند. قارچ ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچ ها وجود دارد. قارچ ها به دلیل داشتن بتاگلوکان و اسیدلینولئیک منبع غذایی خوبی برای پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند. علاوه بر این اسیدلینولئیک از ایجاد اثرات نامطلوب استروژن پیشگیری می کند. هورمون استروژن یکی از دلایل بروز سرطان سینه در زنان بعد از یائسگی است. یکی از بهترین راه های تامین ویتامین D قرار گرفتن در معرض نور خورشید است اما درصورتی که روزانه بیشتر ساعات روز را در محیطی سر بسته می گذرانید بهتر است با کمک برخی مواد غذایی از جمله قارچ کمبود ویتامین D بدن تان را جبران کنید. یکی از مهم ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ ها شست و شوی درست آنهاست، البته تا زمانی که قصد استفاده از قارچ ها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شست و شو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ ها آب را جذب می کنند و هنگام پخت و پز آب غذای تان بیشتر می شود.