کوفته انار و گردو

دلمه و کوفته , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوفته انار و گردو
  • کوفته انار و گردو

توضیحات

کوفته انار و گردو یکی از غذاهای محبوب شمالی است که می توان آن را برای شب یلدا آماده و سرو کرد . این غذای خوشمزه را می توان با نان و یا در کنار برنج نوش جان کرد . در تهیه کوفته گردو و انار علاوه بر نعنا می توان از دیگر سبزی های معطر مانند جعفری و یا ترخون نیز استفاده کرد .

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی نعنا خشک ،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته هایی به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره.
  • گام 2 سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم روغن که داغ شد کوفته ها رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم .
  • گام 3داخل همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو سرخ میکنیم .
  • گام 4وقتی پیاز سرخ شد کمی گردوی خورد شده یک قاشق رب گوجه فرنگی را به همراه دوقاشق رب انار تفت میدهیم .
  • گام 5پس از تفت ، دو لیوان آب ، یک لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزارم.
  • گام 6سس که جوش اومد کوفته ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم و درشو میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یکساعت خورشت بپزه و به روغن بیفته

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده واب گرفته شده :یک عدد
  • گردوی آسیاب شده : سه قاشق
  • تخم مرغ : یک عدد
  • آرد سوخاری : یک قاشق
  • رب انار : دو قاشق غذا خوری
  • آب انار : یک لیوان
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • سیر :2 حبه
  • ادویه کاری : 1 قاشق سوپ خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir