منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کماج
  • کماج
  • کماج
  • کماج
کماج
  • کماج
  • کماج
  • کماج
کماج
  • کماج
  • کماج
  • کماج

توضیحات

کماج یه غذای قدیمی شبیه به کوکو سیب زمینی های الان هست ولی با یه سری تفاوت های کوچک که آن را متفاوت می کند .کماج از غذاهای محلی تهران است که در حال حاضر کمتر کسی است که نام آن را شنیده و یا خورده باشد.در اینجا شما را با طرز تهیه این غذا آشنا می کنیم.

مراحل:

  • گام 1سیب زمینی را پخته آن را می کوبیم یا رنده می کنیم.
  • گام 2سپس آرد ، گردو و پیاز رنده شده و خرفه را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 3تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 4در تابه روغن به اندازه کافی ریخته مواد را به وسیله قاشق به اندازه دلخواه در تابه ریخته و همانند کتلت سرخ می کنیم.
  • گام 5این غذا با نان سرو می شود.

مواد لازم:

  • تخم مرغ : 4 عدد
  • آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی متوسط : 3 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • گردو : 100 گرم
  • خرفه : 100 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir