منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کشک بادمجان
  • کشک بادمجان

توضیحات

کشک بادمجان غذایی است ایرانی که معمولا برای پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا معمولا به همراه نان خورده می شود.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کرده سرخ می کنیم.
  • گام 2پس از خنک شدن آن را با مغز گردو ، پودر شاهدانه ، پیاز و سیر تفت می دهیم و در مخلوط کن ریخته آنها را مخلوط می کنیم و مجدداً مواد را با نمک وفلفل داخل تابه تفت می دهیم .
  • گام 3سپس با حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد. در آخر کشک و نعنا داغ را آماده کرده به میزان دلخواه به مخلوط مواد اضافه می کنیم.

مواد لازم:

  • بادمجان : 1 کیلوگرم
  • پیاز متوسط : 3 عدد
  • سیر : 6حبه
  • مغز گردو : 250 گرم
  • کنجد : 1 پیمانه
  • کشک : 1 شیشه (250 گرم )
  • پودر شاهدانه : به مقدار لازم
  • نعنا : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir