منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو
  • کتلت میگو

توضیحات

کتلت میگو یکی از سالمترین غذاهایی ست که می توانید با این گوشت دریایی تهیه کنید.بسیاری از افراد از خوردن این گوشت خوشمزه به دلیل شکل ظاهری و بوی آن امتناع می کنند و حتی حاضر نیستند یک بار آن را امتحان کنند.اما این کتلت خوشمزه به شما این امکان را می دهد تا بدون دیدن آن در غذا از طعم لذیذ آن لذت ببرید.میگو علاوه بر طعم خوش و لذیذی که دارد سرشار از خاصیت است.مردم ایران و به خصوص مردم جنوب با میگو انواع غذاهای خوشمزه را تهیه می کنند از انواع خورش گرفته تا پلو و غذاهای سریع و یا حتی انواع پیش غذا که طرفداران زیادی دارد. میگو به دلیل نوع بافت گوشتی و مقاوم بودن بدنش در مقابل بسیاری از آلودگی های دریایی مقاوم است و غذای مورد اطمینانی به شمار می رود.این جانوار از دسته سخت پوستان بوده و در اکثر آبهای شور و شیرین یافت می شود.میگو به صورت گسترده‌ای توسط انسان‌ها به عنوان ماده غذایی استفاده می‌شود. همانند سایر خوراک‌های دریایی میگو سرشار از کلسیم، ید، و پروتئین است. همچنین میگو دارای ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی‌گرم کلسترول (بسته به روش آماده‌سازی) می‌باشد. مصرف میگو به علت اثر بر روی سیستم گردش خون انسان سالم ارزیابی می‌شود. میگو منبع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین است. ویتامین D۳ به طور طبیعی در فراورده های حیوانی یافت می شود که غنی ترین آنها روغن ماهی است. سلنیوم در انواع غذاهای دریایی موجود است و آثار آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از سرطان موثر است.سلنیوم در نوسازی و ترمیم بخش های تخریب شده DNA اهمیت دارد و در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز  ، دخالت دارد که در کبد مواد سمی را خنثی می کند.مصرف روزانه ۱۲۰ گرم میگو ۷/۸۱ درصد نیاز روزانه به سلنیوم را برطرف می کند.میگو حاوی آمینو اسید تریپتوفان است و این آمینو اسید در بدن تبدیل به نیاسین (ویتامین B۳) می شود و در کل نیاسین میگو را بالا می برد. از انواع دیگر غذاهایی که با میگو تهیه می شود می توان به : ماکارونی با میگو ، دو پیازه میگو ، دمپخت میگو ، پلو میگو با سیب زمینی و استانبولی میگو اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی ها را در آب گذاشته و می پزیم(حدود 1 ساعت )زمان می برد.
  • گام 2برای اینکه بوی زهم میگو از بین برود کافی است داخل یک قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و وقتی جوش آمد میگوها را هم اضافه کنید تا حدود ۵ دقیقه با آب بجوشند و بعد میگوها را آبکش کنید.
  • گام 3میگوهایی که نیم پز شدن را داخل غذاساز می ریزیم.
  • گام 4غذاساز را چند پالس می زنیم تا میگوها کاملا ریز ریز شوند. بهتر است میگوها را در چند مرحله و کم کم داخل غذاساز بریزیم تا خوب پودر شوند.
  • گام 5سپس پیاز را با سایز ریز رنده کرده و بعد آب آن را کاملا می گیریم تا کتلت وا نرود.
  • گام 6دزر این مرحله سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیاز اضافه می کنیم بهتر است تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنیم و مواد را هم بزنیم تا مایه کتلت خیلی شل نشود.
  • گام 7در صورت تمایل و برای خوشبوتر شدن کتلت می توانید کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنید.
  • گام 8در نهایت مواد را با قاشق هم می زنیم و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه می کنیم تا خوب منسجم شود.
  • گام 9در این جا مایه کتلت را ورز می دهیم تا منسجم و یکنواخت شود و کتلت موقع سرخ شدن وا نرود.
  • گام 10زمانی که مایه کتلت سرد شد تکه تکه از آن بردارید و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنید. حالا هر دو طرف آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.
  • گام 11داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد حرارت را ملایم کرده و کتلت ها را داخل آن بگذارید. احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته شود.
  • گام 12اجازه بدهید تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی شود سپس روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن برود.
  • گام 13کتلت خوشمزه و خوش عطر شما آماده است.

مواد لازم:

  • میگو خام : ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی : ۳ عدد
  • تخم مرغ : ۲ الی ۳ عدد
  • پیاز : ۱ عدد
  • آرد گندم : به مقدار لازم
  • آرد سوخاری : به مقدار لازم
  • پودر دارچین : در صورت تمایل
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir