کاچی ایرانی

پیش غذا ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کاچی ایرانی
  • کاچی ایرانی

توضیحات

این نوع کاچی با کاچی های معروف که همیشه میل کردید فرق دارد و برای ما جدید و شاید برای قدیمی ها به خاطرات پیوسته باشد.در این نوع کاچی شما از ترکیبی از گروه های غذایی روغن ، لبنیات ، سبزی و غلات استفاده می کنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1آب را با درشته گندم ( از قبل خیس شده ) مخلوط کرده به مدت 1 ساعت روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بخورد.
  • گام 2مقداری فلفل و نمک نیز به آن اضافه می کنیم.
  • گام 3وقتی کمی غلیظ شد از روی شعله بر میداریم.
  • گام 4سپس آن را در بشقاب ریخته و کشک غلیظ را بر روی آن می ریزیم و با نعنا داغ تزیین می کنیم.

مواد لازم:

  • آب : ⅕ لیتر
  • درشته گندم : 1 پیمانه
  • روغن : 1 استکان
  • کشک مایع : 1 استکان
  • نعنا خشک : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir