منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی
  • پیراشکی روسی

توضیحات

پیراشکی روسی همان طور که از اسمش پیداست یک نوع غذای مخصوص کشور روسیه است.پیراشکی انواع مختلفی دارد و این مدل با چیزی که در ایران تهیه می شود متفاوت است .پیراشکی در واقع نامی متداول برای خوراکی هایی ست که با مواد غذایی خاصی پر شده و سرخ می شوند.تنوع در این نوع غذا به حدی زیاد است که شما می توانید داخل آن را از پنیر صبحانه تا مواد مایه ماکارونی پر کنید. خمیر پیراشکی می تواند از انواع خمیرهای نان حتی بربری نیز تهیه شود.می توانید خودتان آن را در خانه تهیه کنید و حتی آماده این خمیرها را امروزه می توانید از سوپرمارکت ها و هایپرها خریداری کنید و مواد میانی مورد نظرتان را تهیه کرده و داخل آن قرار دهید و سرخ کنید.پیراشکی روسی به دلیل محبوبیت زیادش در میان محلیان این کشور و در میان توریست ها نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و در اکثر کافه ها و رستوران ها انواع مختلفی از آن را می توانید ببینید و نوش جان کنید.مواد مختلفی داخل این خمیر می توانید قرار دهید می توانید فقط گوشت بگذارید و یا در تهیه آن از مرغ استفاده کنید.شاید تعدادی علاقه داشته باشند که در داخل آن از انواع سبزیجات شامل سیب زمینی و یا فلفل دلمه ای و یا انواع سبزی های دیگر برای آن استفاده کنند.یا می توانید برای صبحانه و عصرانه خود داخل آن پنیر و یا مربا گذاشته و در نهایت سرخ کنید.ما در اینجا یک مدل از آن را به شما آموزش می دهیم و شما می توانید مدل های دیگر با مواد مختلف را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. به علاوه این غذا می تواند یک خوراکی خوشمزه برای کودکان شما در مدرسه و یا در خانه باشد.امروزه ایرانیان نیز در بسیاری از مواقع این پیراشکی های خوشمزه را در خانه خود تهیه می کنند و در میهمانی ها و مراسم خود از آن استفاده می کنند.این غذا را می توان در زمره پیش غذاها قرار داد که از جمله دیگر این خوراکی ها می توان به :سیب زمینی پخته معطر ، دلمه بادمجان ، سمبوسه و فلافل نیز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا براى عمل امدن مايه خمير، شكر و شیر ولرم را با هم مخلوط ميكنيم .
  • گام 2مایه خمیر را روی مواد بالا ميپاشيم و روی |آن را ميپوشانيم و به مدت ده دقیقه استراحت ميدهيم تا عمل بیاید.
  • گام 3داخل یک کاسه کره آب شده و روغن مايع و تخم مرغها را مخلوط می کنیم .
  • گام 4به مواد نمک ميزنيم، سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه ميكنيم.
  • گام 5در این مرحله آرد را كم كم اضافه میکنیم و ورز ميدهيم تا خمیر درست شود.
  • گام 6کمی كه حالت خميرى پيدا كرد ماست را اضافه ميكنيم.
  • گام 7خمیر را همچنان ورز میدهیم و تا وقتى به دستمان نچسبد آرد اضافه ميكنيم،
  • گام 8خمیر را در همان ظرف چند بارى میکوبیم .
  • گام 9سپس روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و در يک جای گرم ميگذاريم.
  • گام 10اجازه می دهیم تا يكى دو ساعتى استراحت كند و حجيم شود.
  • گام 11مواد داخل پیراشکی:
  • گام 12ابتدا پياز را خورد ميكنيم و در روغن تفت ميدهيم.
  • گام 13كمى كه سبك شد سير ريز خورد شده را هم به آن اضافه ميكنيم ( ميتونيد از پودر سير استفاده كنيد يا كلا حذفش كنيد ).
  • گام 14پیاز و سیر را كمى تفت ميدهيم و فيله مرغى كه تقريبا ريز خورد كرديم را به آن اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا سرخ شود.
  • گام 15نمك و ادويه جات را اضافه می کنیم.
  • گام 16رنگ مواد كه تغيير كرد قارچهايى كه ريز خورد كرديم را به همراه فلفل دلمه اى كه نگينى خورد كرديم اضافه ميكنيم و خوب تفت ميدهيم.
  • گام 17خمیر که آماده شد از آن چونهای از نارنگى بزرگتر درست ميكنيم و روى سطح(میز یا یک سینی )که آرد پاشى شده ميچينيم و روی آن را ميپوشانيم و باز هم ميگذاريم يک ربع استراحت كند.
  • گام 18( حدودا ١٢ ، ١٣ تا چونه ميشه ).
  • گام 19سپس هر چونه را روى سطح آردپاشى شده با وردنه صاف ميكنيم و يكى دو قاشق از مواد گوشتى ميگذاريم و روی آن كمی پنير پيتزا ميگذاريم و ميپيچيم.
  • گام 20حالا به دلخواه يا با دست يا با قالب، فقط دقت ميكنيم درز خمیر را محكم ميكنيم كه توى پخت، باز نشود.
  • گام 21سينى فر را چرب ميكنيم و پيراشكى ها را با فاصله داخل آن ميچينيم.
  • گام 22براى رومال خمیر ها زرده تخم مرغ را كمی هم بزنيد.
  • گام 23سپس به آن دو سه قاشق شير اضافه ميكنيم ( من بجاى شير يه قاشق خامه زدم ).
  • گام 24با برس مخصوص آشپزی روى پيراشكى ها را رومال ميكنيم و دوست داشته باشيد می توانید کمی کنجد هم بزنید.
  • گام 25فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ١٨٠ درجه می گذاریم.
  • گام 26حدود نيم ساعت يا تا وقتى زير و روی پیراشکی ها طلايى شود در فر ميگذاريم .

مواد لازم:

  • مواد لازم براى خمير:
  • آرد ک ٤ پيمانه
  • شير : ١ پيمانه
  • تخم مرغ : ٢ عدد
  • مایه خمیر : ٢ قاشق مربا خوری
  • شکر : ٢ قاشق مربا خوری
  • نمک : ١ قاشق چایخوری
  • كره : ٥٠ گرم
  • روغن مايع : ١/٤ پيمانه
  • ماست : ٢ قاشق غذاخوری
  • مواد لازم براى مايه گوشتى:
  • فيله مرغ : ١ سينه كوچك
  • پياز : ١ عدد
  • سير : ١ حبه
  • قارچ : ٢٠٠ گرم
  • فلفل دلمه :نصف عدد
  • پنير پيتزاى رنده شده : به ميزان لازم
  • نمك : به ميزان لازم
  • فلفل : به ميزان لازم
  • زردچوبه : به ميزان لازم
  • آويشن : به ميزان لازم
  • براى رومال:
  • زرده تخم مرغ : ١ عدد
  • شير ٢ تا ٣ : قاشق غذاخوری
  • كنجد براى تزيين

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir