منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت
  • پنکیک گوشت

توضیحات

پنکیک گوشت یکی از غذاهای خوشمزه کشور یونان است.انواع پنکیک از غذاهای اصلی و خوشمزه یونانی ها محسوب می شود. اینکه مایه میانی پنکیک شما چه باشد را وعده غذایی و سلیقه تان تعیین می کند. اگر پنکیک را برای صبحانه میل می کنید می توانید انواع پنکیک نوتلا، موز و ماست را امتحان کنید. پنکیک گوشت وعده ای لذیذ برای ناهار یا شامی سبک است. پنکیک نانی دایره شکل، نازک و گاهی پف دار است که در ماهیتابه درست می شود.پنکیک در واقع نوعی نان آماده محسوب می شود.در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. در مناطق مختلف دنیا پنکیک به گونه های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می شود. پنکیک های صبحانه برای همه اعضای خانواده به ویژه کودکان جذاب هستند. مدت پخت هر نان پنکیک کمتر از چند دقیقه است. می توانید صبح هایی که همه اعضای خانواده در حال آماده شدن هستند با درست کردن این صبحانه خوشمزه سوپرایزشان کنید. با کمی تفاوت در دستور تهیه پنکیک گوشت می توان مزه های مختلف را امتحان کنید. اضافه کردن ذرت، فلفل دلمه ای یا قارچ به مایه گوشت این غذا را پر ملات تر می کنید. پایه اصلی در این غذا گوشت چرخ کرده است. گوشت منبع غنی پروتئین است و مصرف آن مقدار زیادی از اسید آمینه های ضروری بدن را تامین می کند. طبق معیارهای استاندارد گوشت چرخ کرده باید حداکثر ۲۵ درصد چربی داشته باشد. گوشت قرمز سرشار از آهن است و از بیماری کم خونی جلوگیری می کند. پنکیک گوشت و قارچ را می توانید در کنار انواع سالادها و با نوشیدنی های مختلف نوش جان کنید. اگر از این غذا لذت بردید حتما املت گوشت و تخم مرغ ، کتلت میگو ، دلمه کلم برگ و ماشروم جولیان را نیز امتحان کنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1مایه میانی پنکیک
  • گام 2کمی پیاز را با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند.
  • گام 3گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود.
  • گام 4به گوشت ادویه ها، نمک و فلفل و رب گوجه و آبلیمو را اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم و سپس جعفری های تازه و خرد شده را هم مخلوط می کنیم.
  • گام 5آماده کردن پنکیک
  • گام 6مقداری آرد در کاسه ریخته و روی آن شیر می ریزیم.
  • گام 7همزمان با ریختن شیر ، آرد را هم می زنیم.
  • گام 8تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  • گام 9نمک و زردچوبه را به مایه اضافه کرده و مواد را تا یکدست شدن خوب هم می زنیم.
  • گام 10ماهیتابه را بردارید و روی گاز بگذارید. اجازه بدهید تا ماهیتابه کاملا داغ شود.
  • گام 11کف تابه را نصف قاشق روغن چرب کنید و به وسلیه ملاقه مقداری از مایه پنکیک را روی ماهیتابه بریزید. (مایه را طوری بریزید تا کاملا در سطح تابه پخش شود)
  • گام 12وقتی زیر پنکیک طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود.
  • گام 13مایه گوشت را به ازای هر مقدار پنکیکی که می خواهید درست کنید تقسیم کنید.
  • گام 14مقداری از مایه را روی پنکیک داخل ماهیتابه قرار دهید و آن را رول کنید. این کار را تا تمام شدن مایه گوشت ادامه دهید.
  • گام 15پنکیک های رول شده را با مقداری روغن به آرامی تفت دهید تا طلایی شوند.

مواد لازم:

  • آرد: یك پیمانه
  • شیر : یك پیمانه
  • تخم‌مرغ :یك عدد
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • روغن مایع: یك قاشق سوپخوری
  • گوشت چرخ‌كرده : 250 گرم
  • پیاز : یك عدد
  • رب گوجه‌فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
  • جعفری خردشده : 2 قاشق سوپخوری
  • نمك : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • ادویه : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir