توضیحات
پلو مکزیکی یکی از غذاهای معروف کشور مکزیک است.اگر بخواهیم یک غذای خوشمزه و جالب که به ذائقه ما ایرانیها نزدیک باشد را معرفی کنیم آن غذا قطعا پلو مکزیکی است. پلو مکزیکی ظاهری شبیه به لوبیا پلو، دمپخت و استانبولی ایرانی دارد. این غذای تند و اسپایسی را میتوان به عنوان ناهار یا شام سرو کرد. پلو مکزیکی را میتوانید به تنهایی یا همراه گوشت یا میگو سوخاری میل کنید. به شما پیشنهاد میکنیم برای لذت بردن بیشتر از این غذای معرکه مکزیکی حتما سالاد شیرازی، سالاد سبزیجات یا سالاد فرنچ که اتفاقا دستور تهیه شان را قبلا در سایت گذاشتهایم را هم درست کنید.مکزیکیها برای درست کردن این غذای تند و تیز ار فلفل هالوپینو استفاده میکنند. اگر اهل تندی نیستید بهتر است از فلفلهای معمولی استفاده کنید. اما اگر آدمی هستید که دوست دارید انواع و اقسام طعمها را امتحان کنید و تحمل تندی را دارید حتما فلفل هالوپینو را امتحان کنید. فلفل هالوپینو از خانوادهی فلفل دلمهای و یکی از فلفلهای پرطرفدار دنیاست که در بسیاری از محصولات غذایی استفاده میشود. منشأ این فلفل به مکزیک برمیگردد و میزان تندی آن، با توجه به شرایط پرورش و نگهداری، از متوسط تا خیلی تند درجهبندی میشود. اندازهی فلفل هالوپینو بین ۴ تا ۱۰ سانتیمتر است.اما یادتان نرود که بعد از خرد کردن این مدل فلفل دستهایتان را چندین بار با آب و صابون بشویید.برنج موجود در پلو مکزیکی در دسترس ترین منبع ما برای کسب کربوهیدرات مورد نیاز بدن است. با خوردن روزانه چند قاشق برنج انرژی لازم برای انجام فعالیتهای روزانه را پیدا میکنیم. برنج سرشار از ویتامین B است. این ویتامین نقش مهمی در افزایش سوخت و ساز بدن، تولید انرژی، تقویت پوست و مو، مراقبت از سیستم ایمنی، تقویت بینایی و… دارد.پلو مکزیکی یک غذای ساده و فوری مخصوص وقتهایی است که زمان کافی برای آشپزی و پخت و پز را ندارید. پیشنهاد میکنیم اگر این غذا را دوست داشتید حتما کته گوجه، دمپخت ماش و دمی زردک را نیز امتحان بکنید. پشیمان نمیشوید!