پلو مخلوط به و هویج

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پلو مخلوط به و هویج
  • پلو مخلوط به و هویج

توضیحات

پلو مخلوط به و هویج، یکی از انواع پلوهای مخلوط و شیرین می باشد. این غذای رسمی لذیذ و خوشمزه را می توانید با کمترین دردسر و با رسپی ساده آماده و سرو نمایید. در طرز تهیه این پلوی خوشمزه می توانید هم از مرغ استفاده کنید و هم با بلدرچین و یا مرغابی طبخ نمایید. ترکیب این مواد اولیه با طرز تهیه ساده و آسان، یک پلوی مخلوط خوشمزه و عالی را آماده خواهید کرد.

پلو مخلوط به و هویج در دسته غذاهای شیرین قرار دارد که اگر علاقه زیادی به این طعم غذاها دارید، این پلوی خوشمزه، یک گزینه بسیار عالی برای وعده ناهار شما خواهد بود. همچنین می توانید برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی خود نیز این پلوی خوشمزه و مهمان پسند را تدارک و میز مهمانی خود را تزئین کنید.

از دیگر انواع پلوهای خوشمزه و معروف می توان به خلال پلو، پلو کدو حلوایی، پلو لیموزین، پسته پلو، میگو پلو، نخود پلو، تاک پلو، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، شیرین پلو و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1چند ساعت قبل طبخ عدس، ماش و برنج را جداگانه خيس کنيد.
  • گام 2سپس عدس و ماش را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
  • گام 3در یک قابلمه دیگر کمی آب پر کنید و بر روی گاز بگذارید تا به جوش آید.
  • گام 4سپس برنج را در آب در حال جوشيدن بريزيد.
  • گام 5کمي بعد که برنج نرم شد آبکش کنيد و کنار بگذاريد.
  • گام 6نيمي از کَره را در ظرفي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا آب شود.
  • گام 7سپس به و هويج را در آن کمی تفت دهيد.
  • گام 8حبوبات را از صافي رد کنيد تا آب اضافي آنها گرفته شود و با هويج و به مخلوط کنيد.
  • گام 92 قاشق ديگر از کَره را در ظرفي ديگر ريخته و کشمش را در آن تفت دهيد.
  • گام 10در اين هنگام ادويه ها را افزوده و پيازداغ و کنجد را هم به مخلوط بيفزاييد.
  • گام 11باقيمانده کَره را در کف قابلمه اي بریزید و تکه هاي مرغ را ته آن بچينيد.
  • گام 12بعد برنج را با همه مواد مخلوط کنيد و روي مرغ ها را با مخلوط برنج بپوشانيد.
  • گام 13حدود 30 تا 45 دقيقه زمان دهيد تا برنج دم بکشد.
  • گام 14آن را در ظرف مناسبي بکشيد و با تکه هاي مرغ برشته شده تزئين کنيد.

مواد لازم:

  • عدس: ۱ پيمانه
  • جوز هندي: يک دوم قاشق چايخوري
  • ماش: ۱ پيمانه
  • هويج رنده شده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۴ پيمانه
  • مرغ: ۸۰۰ گرم
  • دارچين: 2 قاشق چايخوري
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • به رنده شده: ۳۰۰ گرم
  • کشمش: ۱ پيمانه
  • هل: ۱ قاشق چايخوري
  • ميخک: ۵ عدد
  • ادويه کاري: ۱ قاشق سوپخوري
  • کنجد: يک دوم پيمانه
  • پياز سرخ شده: ۱ پيمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به ميزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir