پلو فلفل دلمه ای

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای
  • پلو فلفل دلمه ای

توضیحات

با اضافه کردن سبزیجات و میوه های مفید به پلوها می توان به غذایی فوق العاده خوشمزه رسید. پلو فلفل دلمه ای از آن دسته از پلوهایی است که با تنوع رنگی جالبی که دارد حتی توجه کودکان و یا افرادی را که ممکن است طعم فلفل دلمه ای را نمی پسندند جلب کند و طرفداران زیادی دارد. فلفل دلمه ای از سیزیجات مفید و پرخاصیتی است که در رنگ های قرمز، زرد و سبز در بازار موجود است. اگر می خواهید به پلوها و غذاهایتان طعم و تنوع دهید به شما پیشنهاد می کنیم که فلفل دلمه ای را از بازار خریداری کنید و آن را در غذاهایتان به کار ببرید و اجازه دهید تا افراد خانواده از خواص مفید آن بهره مند شوند. فلفل دلمه ای را می توان در پلو ها، خورش ها و انواع خوراک ها در وعده های غذایی حتی صبحانه استفاده کرد. فلفل دلمه ای به دلیل خواص آنتی اکسیدانی که دارد برای سلامت بسیار مفید است. فلفل دلمه ای دارای ویتامین C و A فراوانی می باشد و منبع غنی از ویتامین ها به شمار می رود. فلفل دلمه ای علاوه بر خاصیت تغذیه ای در سلامت بدن نیز مفید است و اگر همراه با غذاها یا به صورت خام خوری مصرف شود منجر به کاهش و کنترل وزن، تنظیم فشار خون، کاهش کلسترول و درمان کمبود آهن می شود.استفاده از فلفل دلمه ای یکی از نیازهای اساسی فرد برای تامین ویتامین و مواد مغذی آن است به همین دلیل نیز باید در برنامه غذایی آن را گنجاند و در غذاها استفاده کرد. برای اینکه طعم تند آن را در غذاها بپوشانید می توانید از چاشنی ها و سیزیجاتی معطر استفاده کنید.

از انواع پلوهای مشابه می توان به کاری پلو ، پلو اسپانیایی اروز تاپادو ، پلو یونانی و ته چین هویج … اشاره داشت.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در اولین مرحله برنج را پاک کنید و آن را برای مدتی در آب و نمک بگذارید.
  • گام 2سپس پیازها را پوست كنده و به صورت درشت خرد كنید.
  • گام 3در یک قابلمه تكه‌های مرغ پاك شده و شسته شده را به همراه 4لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید.
  • گام 4بعد از آنكه كف روی آب را گرفتید، مقداری نمك، زردچوبه، یك دوم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه كنید و بگذارید مرغ به طور كامل بپزد.
  • گام 5مرغ پخته را در ظرفی بگذارید کنار ولی آب آن را نگه دارید.
  • گام 6در قابلمه‌ای دیگر برنج خیس‌كرده را بدون آب در آن بریزید.
  • گام 7سپس به جای آب به‌ همان میزان، آب مرغ به آن اضافه كنید.
  • گام 8فلفل دلمه ای ها را نیز به برنج اضافه کرده و بگذارید تا با شعله زیاد به جوش بیاید.
  • گام 9بعد از اینكه آب بخار شد، كمی روغن یا كره روی برنج ریخته و دم‌كنی را روی قابلمه قرار دهید.
  • گام 10بعد از پخت پلو و فلفل می توانید مرغ را به آن اضافه کرده یا به صورت جدا سرو کنید.

مواد لازم:

  • برنج: 4 پیمانه
  • فلفل سیاه: یک قاشق سوپ خوری
  • مرغ: 1 کیلو
  • نمک: به میزان لازم
  • زعفران ساییده شده: به مقدار كافی
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • زردچوبه: نوك قاشق چای‌خوری
  • فلفل دلمه ای : 3عدد

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir