توضیحات
پلو اسپانیایی اروز تاپادو غذایی است که ماده اصلی آن برنج و گوشت چرخ کرده است و حالتی شبیه ته چین دارد. این پلوی سه لایه می تواند در قالب های کوچک در هر ظرف یا یک قالب بزرگ سرو شود. از دیگر مواد موجود در این غذای خوشمزه اسپانیایی می توان به زیتون سیاه ،پیاز، نخود فرنگی، هویج، کشمش ،تخم مرغ آب پز ،جعفری و سیر است. همان طور که از ترکیب مواد این پلو پیداست غذایی خوش رنگ و خوش طعم است. از جعفری هم در غذا و هم برای تززیین غذا استفاده می شود. البته این که شما برنج را همراه با چه سبزیجاتی طبخ کنید به سلیقه شما بستگی دارد. بطور مثال می توانید از لوبیا سبز و فلفل دلمه ای هم در کنار نخود فرنگی و هویج و ذرت استفاده کنید. از سبزیجات مورد استفاده در این غذا می توان به هویج اشاره کرد که در مورد خواص این سبزی پر خاصیت کمی توضیح خواهیم داد. هویج باعث جلوگیری از بروز سرطان می شود و دارای ویتامین A است. مصرف هویج سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با عفونت های باکتریایی و ویروسی تقویت می کند. هویج به دلیل دارا بودن فیبر بالا در دست یابی به لاغری موثر است و مصرف روزانه هویج به صورت خام سبب متعادل شدن فاکتورهای خونی در افراد دارای چربی خون بالا می شود. همان طور که گفته شد در این غذا از ذرت هم استفاده شد که در اینجا به برخی از خواص آن اشاره می کنیم. از آنجاییکه ذرت حاوی مقادیر بالای اسید فولیک و آهن است مصرف آن به زنان باردار توصیه می شود همچنین از بروز کم خونی ناشی از کمبود ویتامین ها در بدن پیشگیری میکند. زیتون سیاه از دیگر مواد تشکیل دهنده این غذاست که به دلیل دارا بودن چربی های مفید کلسترول مضر بدن را کاهش می دهد. بدلیل دارا بودن ویتامین E خواص آنتی اکسیدانی داشته و به بدن در رفع و خنثی کردن رادیکالهای آزاد کمک می کند. از انواع دیگر پلو می توان به : ته چین شیرازی ، پلو مکزیکی ، پلو یونانی و قیسی پلو اشاره کرد.